Brașov. Două fete dispărute, căutate de polițiști și familii

Last Updated on mai 10, 2021 Două fete sunt căutate de polițiști după ce au fost date dispărute de polițiști. IJP Brașov face un apel pentru găsirea minorelor, despre care există informații că se deplasează pe ruta București – Ploiești – Brașov.

Prima adolescentă dată în urmărire se numește HULPAN ARIANNA GABRIELA, locuiește în comuna Curtești (județul Botoșani). Aceasta a părăsit domiciliul în noaptea de 08/09 mai 2021 și până în prezent nu a revenit și nici nu a contactat familia. Semnalmente: 1,85 înălțime, aproximativ 125 kg, par brunet lung, ochi verzi. Nu se cunoaște vestimentația la momentul plecării, anunță Biz Brasov. 

Brașov. Două fete dispărute, căutate de polițiști și familii 1

A doua tânără, TEODORIU NARCISA, tot de 15 ani, din comuna Cosoba, județul Giurgiu, a plecat de acasă în dimineața zilei de 09.05.2021, în jurul orelor 04.00 – 05.00. Tatăl fetei i-a anunțat dispariția. SEMNALMENTE: înălțime 1,70 metri, greutate 56 kg., ochi căprui, păr scurt vopsit închis la culoare, poartă ochelari de vedere. La momentul plecării era îmbrăcată cu o bluză de trening bleu din fâș, pantaloni negri largi, adidași negri și un rucsac negru.

Previous Story

Un medic din Braşov are de 7 luni copilul în izolare din cauza complicaţiilor post-Covid

Next Story

Noi detalii în cazul afaceristului din Brașov care s-a sinucis!