Un medic din Braşov are de 7 luni copilul în izolare din cauza complicaţiilor post-Covid

Last Updated on mai 10, 2021 Un medic din Brașov, care a participat la campania de vaccinare de duminică din Piaţa Sfântul Ioan, a povestit că al său copil, de 4 ani, mai are şi acum urmele virusului. După 7  luni de la infectare.

Copilul a avut anul trecut sindromul inflamator multi-sistemic, o complicaţie care afectează foarte multe organe, iar infecţia se declanşează la o perioadă după infectare şi nu trece fără tratament.

Un medic din Braşov are de 7 luni copilul în izolare din cauza complicaţiilor post-Covid 1

În toamnă a fost un moment neplăcut, pentru că a făcut complicaţia post-Covid, pe care o fac mai ales copiii. Acum suntem în monitorizare la spitalul din Bucureşti, unde a fost transferat de la Braşov.

Ultimul consult a fost acum două luni, la şase luni de la apariţia complicaţiei, analizele nu erau în limitele normale. Următorul consult va fi în luna iunie, când se vor împlini 8 luni. Sperăm să fie mai bine.

După o lună de stat în spitale, copilul este bine acum, după o lună de stat în spital în toamnă, dintre care 10 zile în terapie intensivă”, a declarat mama copilului pentru bzb.ro.

Ea a precizat că imediat după apariţia problemelor, copilul a fost ferit de orice contact, iar când a apărut vaccinul, părinţii şi bunicii s-au vaccinat.

Previous Story

Brașovul fără Coronavirus. Rata de infectare a scăzut la 1,36

Next Story

Brașov. Două fete dispărute, căutate de polițiști și familii