Brașov. Catalin Leonte: „Cum mă, să vopsești in Aprilie și să asfaltezi in Mai? Doar o întrebare, la voi acasă tot așa faceți?”

Last Updated on mai 22, 2021 Tot mai multe persoane dezamăgite de modul cum Primăria lui Allen Coliban gestionează asfaltările. Nicio schimbare față de Primăria lui Scripcaru. Asflat turnat direct peste asfalt. Nici nu s-au mai chinuit să-l frezeze pe cel vechi.

Catalin Leonte: „Mă așteptam să văd altceva, cum mă, să vopsești in Aprilie și să asfaltezi in Mai? Doar o întrebare, la voi acasă tot așa faceți?

Brașov. Catalin Leonte: „Cum mă, să vopsești in Aprilie și să asfaltezi in Mai? Doar o întrebare, la voi acasă tot așa faceți?” 1

Strada Muresenilor Brașov. Anno Domini 2021.
Credit foto: Serban Sovaiala

Cristian S.: Pai se vede mai bine asfaltul ca e nou daca e pus peste alta culoare ..asa negru pe negru ..))))

Alexandru B.: Pai nu așa se făcea și până acum ?
De ce am face altfel acum? Haideți să fim conștienți că nu s-a schimbat nimic.

Gabriel I.:
Daca mai pun 3 straturi de asfal ajung la nivelul Tampei !!Oare de ce nu seziseaza primaria constructorul de ce greseli face !Ca toate gurile de canalizare se inalta si ca aerisirle beciurilor vor fi astupate cat de curand !Inalti strada atunci esti obligat sa inalti si trotuarul !! A inceput Videanu sa va vanda borduri ?

Beatrice B.: Allen Coliban , Flavia Boghiu serios? Luna trecuta in mijlocul zilei vopseau treceri de pietoni si nu e ieftina vopseaua aia. Dupa asfaltare o sa vrea Apa sa schimbe tevile? Ne pastram stilul ultimilor 16 ani din cate vad.

Previous Story

Allen Coliban, vizită de lucru la Emil Boc. „Cum a reușit și cum reușește Cluj Napoca să amenajeze parcuri, să facă exproprieri pentru amenajarea de parcuri”

Next Story

Allen Coliban anunță o Revoluție Urbanistică în Brașov. Reacție și despre proiectul avizat din Șchei care distruge alte dealuri pentru blocuri