(Video) Fain la schi în Poiană? Imagini dramatice din Unitatea de Primiri Urgențe din Brașov

Last Updated on aprilie 12, 2021 Autoritățile din Brașov, care au permis înghesuiala pe pârtiile din Poiană au curaj să se uite în ochii acestor bolnavi și să le spună că au luat o decizie bună? Chiar premierul Florin Cîțu a spus că știe că în Poiană a fost focar de COVID.
Departamentul pentru Situații de Urgență a prezentat vineri un scurt material video cu situația dificilă din Unitatea de Primiri Urgențe din Brașov, ca urmare a creșterii numărului de pacienți confirmați cu noul Coronavirus care necesită internare pe Secțiile de ATI.

Majoritatea cazurilor prezente în UPU sunt medii și grave. Principala problemă identificată este aceea că pacienții ajung târziu la spital, deși aveau simptome sugestive de cateva zile, transmite Departamentul pentru Situații de Urgență, pe Facebook, anunță Observator TV. 

(Video) Fain la schi în Poiană? Imagini dramatice din Unitatea de Primiri Urgențe din Brașov 1 (Video) Fain la schi în Poiană? Imagini dramatice din Unitatea de Primiri Urgențe din Brașov 2

„Oameni ca mine, care așteaptă din clipă în clipă să plece din această lumea asta”

(Video) Fain la schi în Poiană? Imagini dramatice din Unitatea de Primiri Urgențe din Brașov 3
În acest video este prezentată situația din UPU Brașov, în data de 9 aprilie 2021. Din păcate, aceasta nu este o situație singulară, ci este realitatea în care se află toate UPU-urile din țară.

Tocmai din acest motiv, Departamentul pentru Situații de Urgență a realizat scurte video-uri în mai multe Unități de Primiri Urgențe din București și din țară, pentru a prezenta situația dificilă existentă la nivelul departamentelor de urgență, ca urmare a creșterii numărului de pacienți confirmați cu noul Coronavirus care necesită internare pe Secțiile de ATI.

Majoritatea cazurilor prezente în UPU sunt medii și grave. Principala problemă identificată este aceea că pacienții ajung târziu la spital, deși aveau simptome sugestive de cateva zile.

Astăzi, 11 aprilie 2021, un număr de 635 de pacienți erau asistați în cadrul Unităților de Primiri Urgențe, la nivel național.

‼️Ajută-ne să te putem ajuta! Sănătatea ta este ȘI responsabilitatea ta‼️
‼️VACCINEAZĂ-TE! Îți poate salva viața!
‼️POARTĂ CORECT MASCA!

‼️EVITĂ AGLOMERAȚIILE! Respectă măsurile de protecție și distanțare pentru a diminua riscul de a te infecta!
‼️TESTEAZĂ-TE la primul semn de boală!

‼️TRATEAZĂ-TE, urmează cu strictețe tratamentul prescris de medic!
‼️MERGI LA SPITAL PENTRU EVALUARE dacă observi că, in ciuda tratamentului, starea ta se înrăutațește!
‼️INFORMEAZA-TE DIN SURSE CREDIBILE! Nu cadea prada dezinformării și manipulării!

Vezi aici Video:

Previous Story

Accidente Brașov. 5 mașini lovite pe Griviței, 5 persoane rănite la Lunca Câlnicului, 5 autovehicule lovite la Vlădeni

Next Story

Brașoveancă: „Dacă tot e luna curățeniei, oare când vor fi spălate ca lumea, autobuzele RATBV. Nu de alta dar cel din foto cred că n-a văzut apa și săpunul de când a început să circule”