Accidente Brașov. 5 mașini lovite pe Griviței, 5 persoane rănite la Lunca Câlnicului, 5 autovehicule lovite la Vlădeni

Last Updated on aprilie 11, 2021 Cinci persoane au fost rănite, duminică, în urma unei coliziuni între două autoturisme pe DN 11 Braşov-Târgu Secuiesc, în apropierea localităţii Lunca Câlnicului, judeţul Braşov, informează Agerpres.

Centrul Infotrafic precizează că răniţii au fost transportaţi la spital în stare de conştienţă, anunță stiripesurse.ro.
Accidente Brașov. 5 mașini lovite pe Griviței, 5 persoane rănite la Lunca Câlnicului, 5 autovehicule lovite la Vlădeni 1

Traficul rutier a fost întrerupt pentru a permite efectuarea cercetării la faţa locului.

Accident Griviței
Un accident rutier a avut loc în această după-amiază, pe bulevardul Griviței din municipiul Brașov (lângă Leroy Merlin), fiind implicate 5 autovehicule.

Pe bulevardul Griviței din municipiul Brașov a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate 5 autovehicule. În urma producerii accidentului rutier au rezultat 3 victime, care au fost transportate la spital.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier“, a precizat agentul principal Nadia Olaru, potrivit mytex.ro.

Accident Vlădeni
Trafic a fost blocat ieri între Brașov și Făgăraș (DN 1), în localitatea Vlădeni, în urma unui accident în care au fost implicate patru autoturisme și un TIR care s-a răsturnat în afara părții carosabile. La fața locului au intervenit 4 ambulanțe și o echipă de descarcerare.

În urma impactului au rezultat două victime, care primesc îngrijiri medicale la fața loculului. La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier.”, a transmis IPJ Braşov.

Vezi aici Video:

Previous Story

Horia Mihail: „Ce bucurie!!! Incidența Covid la Brașov a scăzut sub 6! În același timp, pe rutele CFR din țară rata de infectare pare a fi zero…, mai mult de 100 de persoane au respirat același aer timp de două ore, într-un vagon insalubru ce oferă un spațiu restrâns ”

Next Story

(Video) Fain la schi în Poiană? Imagini dramatice din Unitatea de Primiri Urgențe din Brașov