Horia Mihail: „Ce bucurie!!! Incidența Covid la Brașov a scăzut sub 6! În același timp, pe rutele CFR din țară rata de infectare pare a fi zero…, mai mult de 100 de persoane au respirat același aer timp de două ore, într-un vagon insalubru ce oferă un spațiu restrâns ”

Last Updated on aprilie 11, 2021 Măsurile haotice luate de guvern sunt scoase la vedere de pianistul Filarmonicii Brașov, Horia Mihail.

Horia Mihail:Ce bucurie!!! Incidența Covid la Brașov a scăzut sub 6! Dacă o ținem tot așa, vom ajunge sub 4 și atunci nu vor mai fi cozi la benzinării între 18 și 20 în weekend fiindcă magazinele vor fi deschise, iar dacă ajungem sub 3 vom avea spectatori la sala Patria la concerte (este adevărat, 30% din capacitate, dar tot este ceva decât nimeni)…

Horia Mihail: „Ce bucurie!!! Incidența Covid la Brașov a scăzut sub 6! În același timp, pe rutele CFR din țară rata de infectare pare a fi zero..., mai mult de 100 de persoane au respirat același aer timp de două ore, într-un vagon insalubru ce oferă un spațiu restrâns ” 1

În același timp, pe rutele CFR din țară rata de infectare pare a fi zero. Cel puțin așa mi-am imaginat după experiența pe care am trăit-o zilele trecute. Am călătorit cu trenul spre Pitești pentru un concert (cu sala goală) și am fost foarte inspirat să îmi iau bilet la clasa I.

De la Brașov la București totul a fost în regulă, mult spațiu, puțini călători. Pe ruta București – Pitești însă, ”trenul” avea un singur vagon, în care o parte reprezenta un simulacru de clasa I unde erau ocupate 5 locuri din 12 disponibile iar clasa a doua, restul vagonului, era ticsit de călători de toate vârstele și categoriile.

Una peste alta, mai mult de 100 de persoane au respirat același aer timp de două ore, într-un vagon insalubru ce oferă un spațiu restrâns (aș putea calcula cubajul, dar nu am dispoziție în acest moment), în timp ce este total interzis să avem chiar și UN SINGUR spectator la un concert, la o piesă de teatru sau la un film.

Stimați guvernanți, respect (mai nou cu unele licențe!) hotărârile dumneavostră referitoare la covid, dar nu reușesc să întrevăd firul logic care vă îndeamnă să luați decizii într-un sens sau altul.

PS 1: Săptămâna viitoare merg la Satu Mare. Cu ”mașina mică”. Și va fi tot fără spectatori.
PS 2: Mă gândesc la un Pian Călător powered by CFR. Acolo sigur voi avea ”săli” arhipline”.

Previous Story

Video Brașov. Accidentul de la Jumbo, surprins de o cameră de bord. Autobuz RATBV lovit

Next Story

Accidente Brașov. 5 mașini lovite pe Griviței, 5 persoane rănite la Lunca Câlnicului, 5 autovehicule lovite la Vlădeni