Video Brașov. Accidentul de la Jumbo, surprins de o cameră de bord. Autobuz RATBV lovit

Last Updated on aprilie 10, 2021 O cameră de bord a surprins accidentul rutier care a avut loc vineri seara pe Calea București, lângă Jumbo. Unul dintre autoturisme, marca Audi, a „agățat” autobuzul RATBV, apoi a intrat pe contrasens, unde a lovit violent un autoturism marca Ford.

Vineri seara, în jurul orei 19.35, pe strada Calea București din municipiul Brașov a avut loc o coliziune între un mijloc de transport public persoane și două autoturisme, anunță IPJ Brașov.

Video Brașov. Accidentul de la Jumbo, surprins de o cameră de bord. Autobuz RATBV lovit 1

În urma producerii coliziunii, care a avut loc pe podul din zona Jumbo, două persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, refuzând să fie transportate la spital, anunță Realitatea de Brașov.

La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.
Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii evenimentului rutier.

Vezi aici Video:

Previous Story

(Foto/Video) Accident Brașov. Ciocnire violentă în față la Jumbo! Autobuz RATBV implicat în accident

Next Story

Horia Mihail: „Ce bucurie!!! Incidența Covid la Brașov a scăzut sub 6! În același timp, pe rutele CFR din țară rata de infectare pare a fi zero…, mai mult de 100 de persoane au respirat același aer timp de două ore, într-un vagon insalubru ce oferă un spațiu restrâns ”