Brașoveancă: „Dacă tot e luna curățeniei, oare când vor fi spălate ca lumea, autobuzele RATBV. Nu de alta dar cel din foto cred că n-a văzut apa și săpunul de când a început să circule”

Last Updated on aprilie 12, 2021 Începând cu 15 martie, în Brașov a fost demarată camania de curățenie de primăvară, denumită luna curățeniei.

Astfel între 15 martie și 16 aprile se derulează o amplă acţiune de salubrizare în toate cartierele municipiului Braşov, care cuprinde următoarele activități de salubrizare: curățarea rigolelor, măturarea manuală și mecanizată a străzilor și trotuarelor, greblarea zonelor verzi, întreținerea și igienizarea cursurilor de apă, ridicarea depozitărilor accidentale.

Totodată, firmele cu care municipalitatea are contract vor începe lucrările de reparații străzi și trotuare și refacere marcaje rutiere.

Brașovenii cer însă ca și autobuzele ce aparțin de RATBV să fie curățate, starea acestora fiind una precară.

„Dacă tot e luna curățeniei, oare când vor fi spălate ca lumea, autobuzele RATBV. Nu de alta dar cel din foto cred că n-a văzut apa și săpunul de când a început să circule”, a scris o brașoveancă pe grupul ColibanPrimar.

Brașoveancă: „Dacă tot e luna curățeniei, oare când vor fi spălate ca lumea, autobuzele RATBV. Nu de alta dar cel din foto cred că n-a văzut apa și săpunul de când a început să circule” 1 Brașoveancă: „Dacă tot e luna curățeniei, oare când vor fi spălate ca lumea, autobuzele RATBV. Nu de alta dar cel din foto cred că n-a văzut apa și săpunul de când a început să circule” 2 Brașoveancă: „Dacă tot e luna curățeniei, oare când vor fi spălate ca lumea, autobuzele RATBV. Nu de alta dar cel din foto cred că n-a văzut apa și săpunul de când a început să circule” 3

Previous Story

(Video) Fain la schi în Poiană? Imagini dramatice din Unitatea de Primiri Urgențe din Brașov

Next Story

Predealul intră în scenariul roșu și închide restaurantele începând de astăzi