(Foto) Ăsta e Brașovul. Pietoni tupeiști vor să meargă pe trotuarele ocupate de mașini. Mihai Nanu: „ Manelistan. Mașinile pe trotuare, pietonii pe carosabil”

Last Updated on aprilie 26, 2021 Un pieton tupeist a vrut să meargă pe trotuar. Nu vrea să înțeleagă faptul că în Brașov trotuarele aparțin șoferilor. Dovadă sutele de mașini parcate pe trotuare pe care cei de la Poliția Locală nu le văd. O simplă plimbare pe jos a polițiștilor, pe trotuare, s-ar lăsa cu sute de amenzi. Dar de ce să fie deranjați șoferii nesimțiți când pietonii pot circula pe stradă, printre mașinile aflate în viteză?

Ai Parcat Ca Un Bou – Brasov: „Tupeu pe pietoni, vor să meargă pe trotuar. Ba săracilor stați in casa !!”
(Foto) Ăsta e Brașovul. Pietoni tupeiști vor să meargă pe trotuarele ocupate de mașini. Mihai Nanu: „ Manelistan. Mașinile pe trotuare, pietonii pe carosabil” 1

Mihai Nanu: „ Manelistan. Mașinile pe trotuare, pietonii pe carosabil”

Monica J.: N-am mai mers pe stradă de peste 4 luni. Adică de când am fost ultima dată acasă, la Brașov.
Chiar aseară mă gândeam ce frumos e să mergi (să te plimbi), când ai pe unde. La Brașov ai pe unde să-ți pui viața în pericol…

Maria P.: Datorită acestei postări Se împart amenzi pe Codrul Cosminului la toate mașinile parcate pe trotuar! Sunt 4 mașini de poliție ! Am discutat cu polițiștii și le am explicat ca cei care locuim aici chiar nu avem locuri de parcare și au spus ca nu ii interesează și sa căutam unde sa parcăm !

Alex C.: Pe str. Muncitorilor la fel este. Masini care ocupa tot trotuarul, pietonii merg pe carosabil.
(Foto) Ăsta e Brașovul. Pietoni tupeiști vor să meargă pe trotuarele ocupate de mașini. Mihai Nanu: „ Manelistan. Mașinile pe trotuare, pietonii pe carosabil” 2

Daniel B.: Ar trebui sa se hotărască administratia, trotuarele sunt pentru pietoni sau pentru mașini? Primaria se lauda anul trecut ca a făcut trotuare în Șchei, dar toate sunt ocupate de mașini. Va trebui sa decidem, aplicam legea sau suntem ipocriți ca să fim populari.

Previous Story

Brașov. Allen Coliban a făcut rapelul anti COVID, cu Pfizer. „Mă simt ca orice om normal, responsabil”

Next Story

Brașov. Marius: „Dl Coliban ce facem cu cerșetorii din zona centrală cât si cei din Gară ??? Sunt cerșetori pe Republicii mai mulți decât turiști”