Brașov. Marius: „Dl Coliban ce facem cu cerșetorii din zona centrală cât si cei din Gară ??? Sunt cerșetori pe Republicii mai mulți decât turiști”

Last Updated on aprilie 26, 2021 Brașovenii îi atrag atenția primarului Allen Coliban despre numărul mare de cerșetori de pe străzile orașului. Unii ar fi chiar agresivi.

Pe grupul de Facebook Coliban Primar, Marius a scris: „Dl Coliban ce facem cu cerșetorii din zona centrală cât si cei din Gară ???

Brașov. Marius: „Dl Coliban ce facem cu cerșetorii din zona centrală cât si cei din Gară ??? Sunt cerșetori pe Republicii mai mulți decât turiști” 1

Azi, zi cu soare, sunt cerșetori pe Republicii mai mulți decât turiști. Nu se poate sta liniștit la o masă pe terasă fără a fi deranjat din 5 in 5 min de câte un biet amărât din ăsta…

Este îngrijorător ce se întâmplă iar puținii turiști observ ca sunt, efectiv, deranjați”.

Liviu T.: Si eu am constatat astazi acelasi lucru: 5 cersetori cat am stat la o masa, fara sa exagerez.
Nu o inteleg nici pe asta cu sesizarile, totusi. Sesizari se fac pentru lucruri pe care autoritatile nu au de unde sa le stie, sau afla greu de ele, gen un bec ars, o banca rupta, o groapa… ca doar nu se poate acoperi fiecare cm din orasul asta. Dar sa faci sesizare pentru ca sunt cersetori in Centru mi se pare stupid. Sunt vreo 4 masini de Politie numai in Piata Sfatului, nu cred ca problema e lipsa sesizarilor, sincer.

George A.: Nu va mai agitati. N-a facut nimeni si nici nu o sa faca ceva pentru asa ceva. Primaria e ok, cu oamenii hartuiti pe strada de boschetari si aurolaci. N-au timp de noi, doar de contracte si puz uri aprobate pentru smecheri imobiliari.

Filora D.: Ne facem de ras! Sunt foarte agresivi dacă le zici ceva!
Laurentiu U.: De ce primarul nostru nu face ca primarul Piedone să trimită poliția locală pe jos prin Brașov fără Logan Mașinile să fie pentru intervenții

Rodica M.: Dl primar, unde au dispărut lalelele din parcul central??? Era o feerie de culori intr-un oras de munte.
Inteleg ca veniti cu un suflu nou in primarie , dar ce a facut bun fostul primar, trebuie pastrat.

Previous Story

(Foto) Ăsta e Brașovul. Pietoni tupeiști vor să meargă pe trotuarele ocupate de mașini. Mihai Nanu: „ Manelistan. Mașinile pe trotuare, pietonii pe carosabil”

Next Story

Foto Brașov. Petru: Știe cineva cui aparține autobuzul? Aș vrea sa ies și eu din parcare daca se poate