Brașov. Allen Coliban a făcut rapelul anti COVID, cu Pfizer. „Mă simt ca orice om normal, responsabil”

Last Updated on aprilie 26, 2021 Primarul Brașovului, Allen Coliban, a făcut rapelul anti COVID, vineri 23 aprilie, la centrul de la CATTIA.

Mă simt ca orice om normal, responsabil, cum de fapt sunt toți cei care până acum au trecut prin acest proces măcar o dată. Cred că este foarte important pentru noi toți să fim responsabili și să dăm curs apelului la vaccinare. Avem nevoie de a crește rata de vaccinare și procentajul populației vaccinate pentru a putea trece împreună prin lupta aceasta cu pandemia și pentru a o învinge.

Brașov. Allen Coliban a făcut rapelul anti COVID, cu Pfizer. „Mă simt ca orice om normal, responsabil” 1

Nu m-a afectat vaccinul, am fost dintre cei fericiți, care nu au avut reacții adverse, doar o ușoară durere în umăr pentru următoarea zi. Doar atât. Înțeleg că foarte multă lume trece prin procesul acesta de vaccinare fără efecte secundare”, a declarat, după ce s-a vaccinat, primarul Allen Coliban, potrivit bzb.ro.

Până la această dată, în municipiul Brașov s-au vaccinat cu cel puțin o doză 84.585 de cetățeni, iar la nivelul întregului județ sunt 142.657 de cetățeni vaccinați. Iar scăderea incidenței de infectare înregistrată în ultimele trei săptămâni e pusă pe seama acestui lucru, de Primăria Brașov.

În această lună, atât numărul celor vaccinați cât și numărul fluxurilor de vaccin au crescut semnificativ, fapt ce confirmă ideea că cetățenii brașoveni doresc cât mai repede revenirea la normal.

Datorită numărului de vaccinări de la nivelul municipiului, rata incidenței a scăzut considerabil, de la 7,48 la mie, în 27 martie, la 3,51 la mie astăzi, ceea ce ne confirmă eficacitatea programului de vaccinare”, a precizat Sorin Toarcea, purtător de cuvânt Primăria Brașov.

Allen Coliban: „Municipiul Brașov a ajuns la un nou record de vaccinuri administrate într-o singură zi: 1864.
Cu cât ne vaccinăm mai mulți, cu atât mai repede învingem pandemia!”

Vezi aici Video:

Previous Story

Brașov. Atenție. De astăzi se reia taxarea non-stop în parcările publice. Allen Coliban a pierdut procesul cu P&P

Next Story

(Foto) Ăsta e Brașovul. Pietoni tupeiști vor să meargă pe trotuarele ocupate de mașini. Mihai Nanu: „ Manelistan. Mașinile pe trotuare, pietonii pe carosabil”