Brașov. Atenție. De astăzi se reia taxarea non-stop în parcările publice. Allen Coliban a pierdut procesul cu P&P

Last Updated on aprilie 24, 2021 Se pare că fostul primar George Scripcaru a făcut un contract beton în favoarea companiei P&P care va administra parcările publice timp de 10 ani. Compania l-a învins deja pe Allen Coliban în instanță și parcarea trebuie plătită non-stop. Primarul Brașovului este obligat acum să rezilieze cu totul contractul, nu doar să aducă modificări.

În acest sens trebuie să vorbească cu Clotilde Armand care, în războiul gunoaielor, a primit o decizie de la instanță prin care se specifica, că interesul public este mai presus decât interesul privat. Cu alte cuvinte, Primăria poate rezilia oricând contractul cu parcările.

Brașov. Atenție. De astăzi se reia taxarea non-stop în parcările publice. Allen Coliban a pierdut procesul cu P&P 1

Tribunalul Covasna a emis vineri o hotărâre intermediară favorabilă firmei P&P, care a deschis un proces împotriva Consiliului Brașov, prin care a cerut suspendarea hotărârii de Consiliu Local prin care au fost anulate tarifele de noapte pentru parcări, dar și cele de duminica. Decizia nu este definitivă și poate fi contestată de Municipiul Brașov în termen de 5 zile de la comunicare, anunță brasovmetropolitan.ro.

Potrivit reprezentanților Primăriei Brașov, decizia este executorie până la judecarea de către instanța de fond a solicitării de anulare a hotărârii de Consiliu Local.

„Respectăm decizia instanței, astfel că, de astăzi, parcările concesionate de P&P vor funcționa pe baza vechiului Regulament, respectiv aplicarea taxării pe timp de noapte și duminica, inclusiv”, au transmis reprezentanții Primăriei Brașov, potrivit Biz Brasov.

Previous Story

Brașov. RO-Alert. Urs la Mall-ul Coresi. Mihai Nanu: „Iar a venit ursul la Coresi. Sper să-l taxeze bine P&P dacă adoarme pe vreun loc de parcare”

Next Story

Brașov. Allen Coliban a făcut rapelul anti COVID, cu Pfizer. „Mă simt ca orice om normal, responsabil”