Brașovul urșilor. În cartierul Tractorul, Săcele, Moieciu, Predeal, Jimbor

Last Updated on aprilie 21, 2021 O cameră de supraveghere din orașul Săcele, județul Brașov, a filmat un exemplar în timp ce se plimba agale pe trotuar. Cel mai probabil căuta containerele cu deșeuri menajere. Dar n-a avut noroc.

Un alt urs, mai îndrăzneț, a coborât ziua în amiaza mare în satul Moieciu de Sus. Minute în şir a dat târcoale unui loc de joacă pentru copii amenajat lângă o pensiune. Localnicii au făcut zgomot, iar oaspetele nepoftit s-a retras în cele din urmă.
Brașovul urșilor. În cartierul Tractorul, Săcele, Moieciu, Predeal, Jimbor 1

Specialiștii spun că în această perioadă urşii nu găsesc suficientă hrană în pădure, aşa că sunt tentaţi să caute mâncare în zone locuite.

Un urs a fost surprins vineri seară şi în cartierul Tractorul din Braşov. Oamenii sunt sfătuiţi să stea departe de animale şi să nu le hrănească.

Probleme mari și pentru un bărbat din localitatea Jimbor, județul Brașov. A rămas fără stupină după ce un urs a intrat în curte și i-a distrus toate cele 20 de familii de albine.

Omul e disperat, pentru că sălbăticiunea e atrasă acum de animalele din gospodărie. Vine aproape în fiecare seară la grajdurile aflate pe deal, în vecinatatea pădurii, unde sunt animale domestice, dar și lame si căprioare, potrivit Stirile pro Tv. 

Ursul care alerga schiorii pe pârtia din Predeal a fost relocat în Bihor.

Video cu ursul din Tractorul:

Previous Story

Accident Brașov. Update. Fiul lui Sever Mureşan, arestat preventiv după ce condus fără permis şi a lovit 12 maşini într-o parcare

Next Story

Pilotul brașovean, Dan Gîrtofan, vindecat de COVID. „Un om care a venit de ,,dincolo”, acest virus nu este o gluma!”