Pilotul brașovean, Dan Gîrtofan, vindecat de COVID. „Un om care a venit de ,,dincolo”, acest virus nu este o gluma!”

Last Updated on aprilie 21, 2021 Pilotul brașovean, Dan Gîrtofan, a fost externat din spital după o bătălie de trei săptămâni cu COVID. El a avut un mesaj de mulțumire pentru medicii care l-au vindecat.

Dan Girtofan:Aproape 3 saptamani a durat aventura mea pe ,,probele” unei suferinte pe care nu mi-as fi dorit sa merg nici macar in recunoastere. Nu stiu daca tot acest timp a durat prea mult sau prea putin; cert este ca a fost suficient cat sa inteleg sa pretuiesc mai mult viata, pe care, uneori, mi s-a intamplat sa mimez ca o traiesc, asa cum ni se intampla noua, tuturor.

Pilotul brașovean, Dan Gîrtofan, vindecat de COVID. „Un om care a venit de ,,dincolo", acest virus nu este o gluma!” 1

Toate aceste zile in care am luptat ca sa pot ajunge sa va scriu aceste ganduri, nu le consider pierdute. Dimpotriva, vreau sa le transform intr-un “supliment nutritiv”, care sa ma ajute sa inteleg, sa vad si sa fac mai bine ca pana acum.

Vreau sa știți ca daca tratamentele medicale si eforturile medicilor m-au ajutat sa ma vindec, gandurile voastre, ale tuturor (enorm de multi) m-au ajutat sa rezist sa parcurg un drum pe care l-am crezut posibil doar in imaginatia celor mai curajosi creatori de fictiune. Va multumesc pentru gandurile bune si va iubesc pe toti !!!

Le multumesc din toata inima Domnei Dr. Gherghina Alexandra, Dr. Saon Codin, Dr. Florin Ortan, Dr.Bogdan Angheloiu, Florin Guran tuturor asistentelor si medicilor din spitalul judetean Brasov, sectia TIC, ISU Brasov, Col.Lucian Marciu, Lidia Balan, care au fost langa mine (foarte multi).
Acesti oameni sunt ingeri pe pamant !!!

Pilotul brașovean, Dan Gîrtofan, vindecat de COVID. „Un om care a venit de ,,dincolo", acest virus nu este o gluma!” 2

Va rog sa aveți grija de voi, sa va bucurați de fiecare lucru mărunt, sa va iubiti si sa incercati sa va protejati cat de mult puteti !…va spune un om care a venit de ,,dincolo”, acest virus nu este o gluma!
Sa ne revedem cu bine !!!

Previous Story

Brașovul urșilor. În cartierul Tractorul, Săcele, Moieciu, Predeal, Jimbor

Next Story

Brașov. Rata de infectare a scăzut la 3,77 în municipiu. Gata restricțiile de weekend?