Accident Brașov. Update. Fiul lui Sever Mureşan, arestat preventiv după ce condus fără permis şi a lovit 12 maşini într-o parcare

Last Updated on aprilie 21, 2021 Decizie surprinzătoare a judecătorilor. Aceștia au decis arestarea pentru 30 de zile a unui șmecher care drogat și băut a distrus 12 autoturisme în Brașov. Până acum judecătorii erau blânzi cu astfel de șmecheri.

Fiul lui Sever Mureşan a fost arestat preventiv după ce condus fără permis şi a lovit 12 maşini într-o parcare din Braşov. Mai mult, tânărul în vârstă de 31 de ani ar fi fost şi băut şi sub influenţa drogurilor, anunță RTV.

Accident Brașov. Update. Fiul lui Sever Mureşan, arestat preventiv după ce condus fără permis şi a lovit 12 maşini într-o parcare 1

Ştefan Mureşan este fiul fostului tenismen și om de afaceri Sever Mureșan. Tânărul în vârstă de 31 de ani a fost arestat pentru 30 de zile după a făcut ravagii într-o parcare din Braşov, lovind 12 maşini.

„La data de 19 aprilie, bărbatul în vârstă de 31 ani, din municipiul Bucureşti, a fost reţinut pentru 24 ore de către poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov – Biroul Rutier. (…) Ulterior, la data de 20 aprilie, instanţa a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile”, transmite IPJ Braşov.

Tânărul s-ar fi urcat băut la volan şi ar fi fost şi drogat. Mai mult acesta ar fi avut şi permisul suspendat.

Accident Brașov. Update. Fiul lui Sever Mureşan, arestat preventiv după ce condus fără permis şi a lovit 12 maşini într-o parcare 2

„Conducătorul auto nu a putut fi testat din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei şi a prezenţei de substanţe psihoactive în organism. Procedându-se la verificarea în baza de date a Poliţiei Române a documentelor personale şi ale vehiculului condus, cadrele de poliţie au constatat faptul că bărbatul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice”, au precizat, în 15 aprilie, reprezentanţii IPJ Braşov.

Conform unor surse, ar fi fost nevoie de mai mulţi poliţişti pentru imobilizarea bărbatului, care a continuat să fie recalcitrant şi în ambulanţa SMURD, cu echipajul paramedical. În momentul în care a fost dus la spital, Adrien Stephane Mureșan a rupt un guler cervical pe care medicii SMURD voiau să îl pună pentru a nu se răni. Ulterior, bărbatul a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie.

Accident Brașov. Update. Fiul lui Sever Mureşan, arestat preventiv după ce condus fără permis şi a lovit 12 maşini într-o parcare 3

Ștefan Mureșan a fost transportat la un Spital de Psihiatrie, iar oamenii legii i-au deschis dosar penal.

Previous Story

Foto Brașov. Un bărbat amenință că se aruncă de la 30 de metri, de pe un panou publicitar din Bartolomeu

Next Story

Brașovul urșilor. În cartierul Tractorul, Săcele, Moieciu, Predeal, Jimbor