Video Accident. Autoutilitară de Brașov ciocnire violentă pe un pod pe DN1

Last Updated on februarie 20, 2021 O ciocnire violentă a avut loc în această dimineață într un autoturism și o autoutilitară înmatriculată în Brașov. Șoferul autoturismului a fost transportat la spital.

Un șofer care mergea spre Brașov s-a angajat într-o depășire neregulamentară și a provocat un accident de circulație pe DN1, în zona Avrig. Traficul este blocat total și deviat prin Avrig, pe ambele sensuri.

Video Accident. Autoutilitară de Brașov ciocnire violentă pe un pod pe DN1 1 Video Accident. Autoutilitară de Brașov ciocnire violentă pe un pod pe DN1 2

Bărbatul, de 51 de ani din alba, se îndrepta către Brașov. S-a angajat in efectuarea unei depasiri neregulamentare, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu o autoutilitara transport marfa condusa regulamentar din sens opus de catre un barbat in varsta de 39 de ani, din județul Brașov.

ISU Sibiu a intervenit de urgență pe DN 1, Avrig cu un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și două echipaje SMURD. La fața locului s-a intervenit prompt pentru descarcerarea șoferului autoturismului care era conștient și cooperant.

Echipajele SMURD au acordat îngrijiri medicale ambilor șoferi și au transportat la UPU Sibiu șoferul autoturismului, un bărbat de cca 51 de ani conștient și politraumatizat. “ a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, potrivit sibiuindpendent.ro.

Vezi aici Video:

Previous Story

Brașov. Primarul Allen Coliban: 26 de arbori salvați de la tăiere!

Next Story

Brașov. Șoferul RATBV care a trecut pe culoarea roșie a semaforului a fost amendat de Poliție. A rămas și fără permis