Brașov. Șoferul RATBV care a trecut pe culoarea roșie a semaforului a fost amendat de Poliție. A rămas și fără permis

Last Updated on februarie 20, 2021 Șoferul care a trecut pe culoarea roșie a semaforului a fost amendat de Poliție. Acesta a rămas și fără permis.

„În fapt, bărbatul în cauză, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, respectiv, conducea un autovehicul destinat transportului public de persoane pe strada Calea București din municipiul Brașov, la intersecția semaforizată cu strada Uranus, a pătruns în intersecție, fără a respecta semnificația culorii roșie a semaforului electric în funcțiune.

Brașov. Șoferul RATBV care a trecut pe culoarea roșie a semaforului a fost amendat de Poliție. A rămas și fără permis 1

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 Rep. privind circulația pe drumurile publice, totodată fiind dispusă măsura complementară a reținerii permisului de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile.

Siguranța cetățenilor reprezintă o prioritate pentru Inspectoratul de Poliție Județean Brașov”, au precizat oficialii IPJ Brașov, potrivit BizBrașov.ro.

Ilie Alexandru a postat pe grupul de Facebook Brașovul Civic: „Conducatorul auto al autobuzului articulat cu Nr.828 si numarul de inmatriculare BV 18 FIY a trecut pe culoarea rosie a semaforului.

Brașov. Șoferul RATBV care a trecut pe culoarea roșie a semaforului a fost amendat de Poliție. A rămas și fără permis 1

Am lasat clipul mai lung pentru ase putea observa ca avea banda libera iar semaforul si temporizatorul sunt vizibile chiar din statia din care a plecat.
A avut banda libera si timp destul sa opreasca dar a ales sa puna in pericol siguranta si viata participantilor la trafic.

O parte din soferii RATBV fac acest lucru intentionat iar unii mai practica “fugaritul” pietonilor pe trecere.
Acestea sunt abateri foarte grave!
Data si ora sunt corecte”.

Vezi aici Video:

Previous Story

Video Accident. Autoutilitară de Brașov ciocnire violentă pe un pod pe DN1

Next Story

Valeriu: „Deci la Brașov se poate….La Sfântu Gheorghe încă trăim ca în 1907. Pentru fiecare autobuz care pornește dimineață mai mor 3 pelicani în Delta Dunării”