Romulus Oprica: „Brașovul este, în opinia mea, cel mai ofertant oraș din Romaânia din punct de vedere al calității vieții si al oportunităților de dezvoltare”

Last Updated on februarie 22, 2021 Exceptând poluarea masivă, Brașovul chiar este unul din orașele cele mai importante din punct de vedere al calității vieții. Iar semnalele pentru viitor sunt bune având în vedere noua conducere de la Primărie care nu blochează proiecte.

Romulus Oprica: „Brașovul este, in opinia mea, cel mai ofertant oras din Romania din punct de vedere al calității vieții si al oportunităților de dezvoltare.

Romulus Oprica: „Brașovul este, în opinia mea, cel mai ofertant oraș din Romaânia din punct de vedere al calității vieții si al oportunităților de dezvoltare” 1

Este un targ plin de “tarabe” etnice (nu doar romanesti, maghiare si sasesti, dar si grecesti, evreiesti, roma, machedone, etc – numarasem vreo 20 de influente la un moment dat) si condimentat din plin cu un mix national ce-l face foarte “gustos”.

Este un oras foarte atractiv iar acest lucru, gestionat neatent, il poate transforma intr-o aglomeratie nefericita.

Dezvoltarea orasului trebuie sa fie, obligatoriu, legata de dezvoltarea judetului. Cred ca mai important chiar decat transportul intraurban (fie el bus, tramvai sau balon cu aer cald) este sa dezvoltam transportul intrajudetean – pentru a permite o crestere nesufocanta a intregii zone.

Cand stai doar in orasul/biroul tau, uneori, te acopera ceata, dar daca iesi putin din bula lucrurile se limpezesc si capata o alta perspectiva. O perspectiva mai luminoasa.
PS: e superb in Poiana (si ziua, nu doar noaptea)”.

Previous Story

Primăria Brașov va tăia 74 de arbori. Doar 26 au putut fi salvați de la tăiere

Next Story

Foto Brașov. Pietonalul din Răcădău s-a „înecat” în bălți