Primăria Brașov va tăia 74 de arbori. Doar 26 au putut fi salvați de la tăiere

Last Updated on februarie 22, 2021 Allen Coliban a anunțat că Primăria Brașov va tăia 74 de arbori, incluși în categoria celor „potențial periculoși” (cu risc de prăbușire din cauza vântului puternic, a altor intemperii sau din caua vârstei înaintate). Doar 26 au putut fi salvați de la tăiere după evaluarea făcută de Specialiștii Fundației ProPark.

„Unii dintre ei pot intra în categoria arborilor excepționali”, a anunțat primarul, potrivit brasovmetropolitan.ro, care a menționat și că „după aproximativ o săptămână de la încheierea acestui parteneriat, acesta se dovedește a fi unul benefic pentru vegetația Brașovului”.

Primăria Brașov va tăia 74 de arbori. Doar 26 au putut fi salvați de la tăiere 1

„Am sistat tăierile până jurul datei de 20 februarie, când estimăm că Pro Park va finaliza evaluarea. De asemenea, ProPark va asigura trainingul pentru lucrătorii firmei care se ocupă de toaletări și tăieri. În decizie de tăiere avem nevoie de competență și credibilitate în acest domeniu”, a mai apus Coliban.

Previous Story

Allen Coliban: „Începe reabilitarea centrului istoric din Brașov, pe model Oradea”. Ce avantaje au orădenii

Next Story

Romulus Oprica: „Brașovul este, în opinia mea, cel mai ofertant oraș din Romaânia din punct de vedere al calității vieții si al oportunităților de dezvoltare”