Foto Brașov. Pietonalul din Răcădău s-a „înecat” în bălți

Last Updated on februarie 22, 2021 Pietonalul din Răcădău a ajuns în stare jalnică după renovarea din luna septembrie a anului trecut. Au trecut doar câteva luni și este „înecat” de bălți.

Mihai Nanu: O superbă realizare” a trecutului, “aproape ca la Barcelona”, după cum se exprimau epigonii. Nelule, ați alocat niște fonduri ca să îndepărtați mizeria asta de “Pietonal” sau ne mai zgârie vizual și olfactiv și anul acesta?”
Foto Brașov. Pietonalul din Răcădău s-a „înecat” în bălți 1

Foto Brașov. Pietonalul din Răcădău s-a „înecat” în bălți 2

Foto Brașov. Pietonalul din Răcădău s-a „înecat” în bălți 3

Foto Brașov. Pietonalul din Răcădău s-a „înecat” în bălți 4

 

Reprezentanții Primăriei explicau în septembrie anul trecut că această vopsea minune va permite colectarea apelor pluviale. Și au avut dreptate. E plin de bălți urât mirositoare pe acolo.

Este mai simplu să reparăm ce avem acum, să punem un strat de asfalt de 4 cm, care va fi colorat cu materiale termoplatice, care se vor lipi peste stratul de asfalt. Avantajul e că asfaltul e impermeabil și ne permite colectare apelor pluviale.

Creăm astfel o imagine modernă, și prin folosirea acestor materiale și extinderea zonelor verzi eliminăm de fapt această insulă de căldură care este acum pietonalul, din cauza pavimentului și a betoanelor blocurilor”, a explicat arhitectul Lucian Păltânea, potrivit Biz Brașov, înainte de finalizarea lucrărilor de modernizare.

Previous Story

Romulus Oprica: „Brașovul este, în opinia mea, cel mai ofertant oraș din Romaânia din punct de vedere al calității vieții si al oportunităților de dezvoltare”

Next Story

Brașov. Surse. Trei angajați de la Achiziții Publice din Primărie au demisionat după începerea auditului comandat de Allen Coliban