Brașov. Surse. Trei angajați de la Achiziții Publice din Primărie au demisionat după începerea auditului comandat de Allen Coliban

Last Updated on februarie 23, 2021 În luna decembrie Allen Coliban a comandat un audit la Primărie. De atunci nu a oferit detalii dar se pare că lucrurile sunt destul de grave.

Trei angajați de la Departamentul de Achiziții Publice al Primăriei Brașov au plecat după declanșarea auditului comandat de Allen Coliban, arată surse din cadrul instituției, citate de BizBrasov. Doi dintre aceștia s-ar fi transferat la Primăria Ghimbav, mai susțin sursele, care precizează că în acest moment în departament mai sunt patru persoane.

Brașov. Surse. Trei angajați de la Achiziții Publice din Primărie au demisionat după începerea auditului comandat de Allen Coliban 1

Prin acest audit se va realiza și o analiză a eficienţei procesului de gestionare a patrimoniul public, precum şi a închirierii sau concesionării spaţiilor publice sau private. Analiza rezonabilităţii cheltuielilor cu prestatorii serviciilor de utilitate publică reprezintă o altă dimensiune, la fel cum este şi analiza resurse umane.

Allen Coliban, recent despre audit: „Acest proces va acoperi în primul rând zona de contracte, în ce măsură avem asigurată legalitatea, dar și oportunitatea acestor cheltuieli, eficiența acestor cheltuieli, inclusiv printr-o analiză comparativă, pe capitole și pe subiecte, făcută cu alte administrații locale din România.

Va acoperi o analiză-diagnostic pe resursa umană, dimensionarea resursei umane, proceduri interne, eficiența acestor proceduri. Va acoperi partea de digitalizare, în ce măsură gradul de digitalizare din Primăria Brașov este unul suficient și în ce măsură aplicațiile implementate sunt folosite și la un nivel optim.

Dar, va acoperi totodată și două aspecte, cel legat de tarifele și intervalul orar pentru parcări și cel legat de tarifele pe kilometru ale Regiei de Transport Brașov, ale RATBV”.

Previous Story

Foto Brașov. Pietonalul din Răcădău s-a „înecat” în bălți

Next Story

(Foto) Copaci măcelăriți de Primăria Ghimbav