Cătălin: „Prin cartierele din Brașov, ce șanse au autospecialele Ambulanței și a Pompierilor să intre? E jale din cauza mașinilor parcate aiurea”

Last Updated on februarie 18, 2021 În caz de necaz primul gând merge spre cei de la ISU. Din păcate aceștia au și erori criminale. Nu au măcar o banală saltea pe care să sară cei aflați în dificultate. În ceea ce privește timpul de intervenție, nici locuitorii nu-i ajută. Blochează străzile.

Catalin B.a scris pe grupul de Facebook Brașovul Civic: „Este de actualitate știrea cu tragedia de la Constanța. Acum se calculează timpii in care autospeciala cu scara a ajuns la fața locului. Totul de calculează la secundă. Vedem că blocul este situat pe o artera principală, in centrul Constanței.

Cătălin: „Prin cartierele din Brașov, ce șanse au autospecialele Ambulanței și a Pompierilor să intre? E jale din cauza mașinilor parcate aiurea” 1

Întrebarea este, oare prin cartiere, ce șanse au autospecialele Ambulanței și a Pompierilor sa intre? Ne uitam și pe străzile din Brașov, e jale din cauza mașinilor parcate aiurea.

Câți timpi prețioși se pierd din cauza lor. Oare reprezentanții primăriei, a poliției locale și ISU Brașov a făcut vreo data vreo astfel de verificare pe teren? Anumite simulări ar trebui făcute atât la ore de maxima aglomerație pe străzi cât și noaptea când majoritatea au mașinile parcate”.

Potrivit Digi 24, șeful ISU Dobrogea a mai spus că unul dintre motivele pentru care a ajuns greu autospeciala a fost că a fost un ambuteiaj la intersecția străzii Mircea cel Bătrân și Bulevardul Mamaia: „În acest sens a fost solicitat sprijinul unei mașini de poliție pentru defluire”.

Previous Story

Brașov. Ești mulțumit de deszăpezire? De aseară, 44 de utilaje ale firmei de deszăpezire, Comprest, au acționat pe străzile Brașovului și din Poiana Brașov

Next Story

Allen Coliban: Brașovul va primi 10 autobuze electric-hibride cu Mercedes-Benz