Brașov. Ești mulțumit de deszăpezire? De aseară, 44 de utilaje ale firmei de deszăpezire, Comprest, au acționat pe străzile Brașovului și din Poiana Brașov

Last Updated on februarie 18, 2021 Primăria Brașov anunță că 44 de utilaje de deszăpezire au acționat toată noaptea în municipiu.

De aseară, 44 de utilaje ale firmei de deszăpezire, Comprest, au acționat pe străzile Brașovului și din Poiana Brașov, astfel încât circulația, în această dimineață, se desfășoară în condiții bune.
Brașov. Ești mulțumit de deszăpezire? De aseară, 44 de utilaje ale firmei de deszăpezire, Comprest, au acționat pe străzile Brașovului și din Poiana Brașov 1

În timpul serii, după ce a început ninsoarea, activitatea de deszăpezire a vizat străzile principale, după care, în cursul nopții, s-a intrat pe cele secundare și cele din interiorul cartierelor. În acest moment toate străzile principale și majoritatea celor secundare și a celor din cartiere sunt deszăpezite, ,,la negru”. Se mai acționează în interiorul cartierelor. În Poiana Brașov au acționat 5 utilaje, iar alte două au deszăpezit drumul spre Poiană.

În ultimele 12 ore, până în această dimineață la ora 7.00, s-au utilizat aproximativ 210 de tone de material antiderapant, stocul operatorului fiind acum de aproximativ 1200 de tone.

Săptămânal se face reaprovizionarea cu material antiderapant, astfel încât stocurile să fie suficiente, indiferent de cantitățile de zăpadă căzute.

Cetățenii pot solicita intervenția mașinilor de deszăpezire la dispeceratul Comprest, la numărul de telefon 0268-416495.

Previous Story

Un afacerist din Brașov cere despăgubiri de 150.000 de euro pentru casa de vacanță pe care voia să o ridice în Mamaia

Next Story

Cătălin: „Prin cartierele din Brașov, ce șanse au autospecialele Ambulanței și a Pompierilor să intre? E jale din cauza mașinilor parcate aiurea”