BREAKING – Brașovul iese din SCENARIUL ROSU! Se redeschid restaurantele, cafenelele, sălile de jocuri de noroc, cinematografele, teatrele și bibliotecile din municipiul Brașov

Last Updated on februarie 2, 2021 Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis ca începând de mâine, 3 februarie, restaurantele, cafenelele, sălile de jocuri de noroc, cinematografele, teatrele și bibliotecile să se redeschidă.

Municipiul Brașov trece din scenariul roșu în cel galben, având o incidență COVID situată între 1,5 și 3 cazuri la mie. Incidența anunțată astăzi în municipiu este de 2,71 cazuri la mia de locuitori, fiind a 11-a zi consecutivă în care orașul se află în scenariul galben.

BREAKING - Brașovul iese din SCENARIUL ROSU! Se redeschid restaurantele, cafenelele, sălile de jocuri de noroc, cinematografele, teatrele și bibliotecile din municipiul Brașov 1

Restaurantele, cafenelele, sălile de jocuri de noroc, cinematografele, teatrele și bibliotecile se vor redeschide, urmând să primească în interior cel mult 30% din capacitatea maximă prevăzută.

Decizia este valabilă 14 zile.

„Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat astăzi Hotărârea nr. 23/2021, privind constatarea incidenței cumulate a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile, în unitatea administrativ-teritorială Brașov, care prevede următoarele:

urmare a scăderii ratei de incidență cumulată calculată la 14 zile a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2 sub valoarea de 3/1000 de locuitori, în unitatea administrativ-teritorială Brașov se vor aplica prevederile H.G. nr. 3/12.01.2021 pentru rata de incidență cuprinsă între 1.5 – 3/1000 de locuitori, începând cu data de 03.02.2021, ora 0:00.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Brașov va asigura punerea în aplicare a prevederilor prezentei hotărâri și va dispune măsuri în vederea monitorizării acesteia.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Brașov va proceda cu celeritate la informarea populației, atât prin mass-media, cât și prin afișaj în locuri publice, cu privire la măsurile dispuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, a transmis Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov.

Previous Story

Brașov. Război total Allen Coliban vs Hochei Corona. Rossi Claudiu: „Domnului primar i-a cășunat pe clubul Corona, inclusiv pe secția de hochei. În jurul lui Coliban s-a adunat un nucleu dur de fani ai SR Brașov. Habar n-am ce dispute sunt între SR Brașov și Corona Brașov la fotbal”

Next Story

Brașov. Mall-ul AFI deschide toate restaurantele și food-court-ul. „De mâine putem sta la masă lângă ursuleții ăștia simpatici”