Brașov. Mall-ul AFI deschide toate restaurantele și food-court-ul. „De mâine putem sta la masă lângă ursuleții ăștia simpatici”

Last Updated on februarie 2, 2021 Brașovul a ieșit din codul roșu al pandemiei de coronavirus astfel că toate restaurantele se deschid în interior, la 30% din capacitate.

AFI Brașov: „De mâine putem sta la masă lângă ursuleții ăștia simpatici să ne bucurăm de pauza de masă. Da! Ați citit bine😜. De mâine este permis accesul la mese în food court și-n restaurantele din mall, la o capacitate de 30% și respectând normele în vigoare impuse de pandemie, desigur”.

Brașov. Mall-ul AFI deschide toate restaurantele și food-court-ul. „De mâine putem sta la masă lângă ursuleții ăștia simpatici” 1

Viceprimarul Flavia Boghiu face apel la responsabilitatea clienților și a patronilor:
După o perioadă de grea încercare și așteptare, în sfârșit o veste bună pentru operatorii din domeniul Horeca, în contextul pandemiei de COVID-19.

Astăzi în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov s-a adoptat hotărârea prin care începând de mâine, 3 februarie, se vor deschide în Brașov spațiile cinematografelor, instituțiilor de spectacole, restaurantelor și cafenelelor, la o capacitate de 30% din capacitatea totală a spațiului, respectând scenariul galben în care se află Municipiul Brașov, aferent unei incidențe cuprinse între 1.5 și 3 la 1000 de locuitori. Printre instituțiile de cultură care-și vor reîncepe programul cu publicul se află Teatrul Sică Alexandrescu, Teatrul Arlechino, Opera și Filarmonica Brașov.

Această veste bună vine, în continuare, cu o responsabilitate crescută. De aceea, insist cu rugămintea către cetățeni, către deținătorii de restaurante și cafenele și către toți cei care au spații ce urmează să se deschidă să continue să fie cât se poate de riguroși în ce privește măsurile de siguranță aferente scenariului galben, să le impună și să le respecte. Doar așa putem să rămânem la o incidență a cazurilor scăzută, să menținem trendul descrescător, protejând astfel sănătatea fiecăruia dintre noi”.

Previous Story

BREAKING – Brașovul iese din SCENARIUL ROSU! Se redeschid restaurantele, cafenelele, sălile de jocuri de noroc, cinematografele, teatrele și bibliotecile din municipiul Brașov

Next Story

Trei cutremure aproape de Brașov, ieri noapte