Brașov. Război total Allen Coliban vs Hochei Corona. Rossi Claudiu: „Domnului primar i-a cășunat pe clubul Corona, inclusiv pe secția de hochei. În jurul lui Coliban s-a adunat un nucleu dur de fani ai SR Brașov. Habar n-am ce dispute sunt între SR Brașov și Corona Brașov la fotbal”

Last Updated on februarie 2, 2021 Război total între Allen Coliban și secția de Hochei Corona Brașov, pe motiv de finanțare. Cei de la Fanatik spun că secţia de hochei a clubului Corona Braşov a cheltuit 5.000.000 de euro în ultimii 5 ani.

Avem o analiză în desfășurare la clubul Corona, în care s-a implicat viceprimarul Sebastian Rusu. Am identificat câteva probleme, mai ales la secțiile care cheltuie partea cea mai mare din bugetul anual. Mă refer la secțiile de handbal, hochei și fotbal”, a anunţat Allen Coliban într-un episod din „Jurnalul Primarului”, ţinut de actualul primar pe pagina sa de Facebook.

Brașov. Război total Allen Coliban vs Hochei Corona. Rossi Claudiu: „Domnului primar i-a cășunat pe clubul Corona, inclusiv pe secția de hochei. În jurul lui Coliban s-a adunat un nucleu dur de fani ai SR Brașov. Habar n-am ce dispute sunt între SR Brașov și Corona Brașov la fotbal” 1

Un exemplu ar fi situaţia hocheiştilor suedezi aduşi la echipă, care aveau salarii de 150.000 de euro pe an (12.500 de euro pe lună), apropiate de sumele câştigate de fotbalişti din Liga 1. Andrei Miron, Darius Olaru sau Andrei Vlad câştigă lunar, la FCSB, bani mai puţini decât primeau hocheiştii străini de la Corona Braşov, scrie FANATIK.

Rossi Claudiu: „Domnului primar i-a cășunat pe clubul Corona, inclusiv pe secția de hochei.
Din punctul meu de vedere sunt 2 motive:
1. Corona este creația lui Scripcaru. Și tot ce-a făcut el trebuie să moară în chinuri. Chiar și alea 2-3 chestii bune.
N-o fi fost clubul perfect, mai bătea, mai troncănea, dar “ieșea la un polish”, că să zic așa. Dar, nu, de ce să încercam să-l reparăm, trebuie demolat tot. Facem noi altul mai bun.

2. În jurul lui Coliban s-a adunat un nucleu dur de fani ai SR Brașov. Habar n-am ce dispute sunt între SR Brașov și Corona Brașov la fotbal. Nu știu, nu mă pricep, nu mă interesează.

Ceea ce mă interesează este faptul că secția de hochei a picat la mijloc.
Și acum domnul primar ne minte senin, în față, cum că hocheiștii de la Corona au cel mai mare buget din România între echipele de hochei. Trebuie să tăiem. Avem Cupa României, probabil vom câștiga și campionatul național și vom fi în top 3 în Erste Liga. Adică cea mai bună echipă de club din țară. Dar toate astea pălesc dacă ne uităm la luptele încrâncenate din divizia a III-a de la fotbal.

Domnule primar, “lupii” n-au bază de pregătire în Ungaria, cum au alții. N-au nici măcar un amărât de autocar, d-ăla oacheș, colantat, cum am văzut la alții mai bogați.
Ce are, în schimb, hocheiul brașovean, are niște copii minunați, de la cei mai mici, cei care abia învață să patineze, până la juniorii cu care ne mândrim și care câștigă fiecare meci, cărora, domnule primar, nu le-ați oferit nici un suport financiar. Dar susținem “practicarea sporturilor de către copii”.

Mai avem niște antrenori minunați, poate cei mai buni din țară, dedicați meseriei lor.
Și , nu în ultimul rând, avem niște suporteri sufletiști, civilizați și uniți.

Noi, domnule primar, fanii și părinții copiilor de la hochei, suntem al 6-lea jucător.
Și vom încerca să jucăm în superioritate numerică.
GO WOLVES 💙💛”

Previous Story

Supermarket Lidl lângă Castelul Bran? Actorul Dragos Bucur: „Nu aș vrea sa fie supermarket nici in fata Bisericii Negre din Brasov, nici in fata Mânăstirii Voronet, nici in fără cimitirului din Săpânța”

Next Story

BREAKING – Brașovul iese din SCENARIUL ROSU! Se redeschid restaurantele, cafenelele, sălile de jocuri de noroc, cinematografele, teatrele și bibliotecile din municipiul Brașov