Brașovul? TOATE taxiurile din Cluj vor fi dotate cu înalțătoare sau scaune dedicate copiilor

Last Updated on februarie 20, 2021 USR Brașov ar trebui să mai învețe câte ceva de la colegii lor de la USR Cluj care au venit cu o idee genială. Aceștia au propus ca taxiurile din Cluj Napoca să fie dotate cu înalțătoare sau scaune dedicate copiilor pentru o mai mare siguranță în trafic.

Mare parte din costurile pentru dotarea mașinilor ar urma să fie suportate de autorități, anunță Cluj Capitală.

Brașovul? TOATE taxiurile din Cluj vor fi dotate cu înalțătoare sau scaune dedicate copiilor 1

„Salutăm inițiativa consilierilor locali USR Cluj discutată în conferința de presă susținută astăzi de domnul Radu Boloveschi.

Suntem dispuși să dotăm TOATE taximetrele din urbe cu înalțătoare sau scaune dedicate copiilor dacă resursele necesare dotării cu astfel de dispozitive sunt suportate de către MDLPA sau Consiliul Local în proporție de minim 80%, conform Legii 92/2007. Asta în condițiile în care serviciul de transport cu taximetre NU beneficiază de nicio subvenție sau ajutor de la bugetul național sau local, activitatea serviciului fiind grav afectată de criza economică generată de pandemia COVID-19, CA fiind diminuată cu peste 70%.

Ne dorim ca asociație creșterea confortului oferit, sporirea siguranței pasagerilor, dar, trebuie să menționăm că solicitări pentru astfel de servicii, scaun dedicat pentru copii, sunt sub 0,5% din totalul comenzilor.

Ne dorim un dialog constructiv cu factorii decizionali din administrație, la fel cum am avut până acum, dar bazat pe realități și probleme reale ale serviciului.

Considerăm declarațiile de azi ca fiind politice, menite a calma electoratul și de a abate atenția de la problemele sociale evidente”, au transmis reprezentanții Asociație Taximetriștilor Cluj.

Previous Story

Brașov. Ovidiu: „Au trecut drujbarii lui Coliban, protectorul naturii! Dom’ Primar, cu natura ai rezolvat-o, ne-ai luminat strada !”

Next Story

Brașov. E corect? Școli și restaurante închise, înghesuială pe pârtiile din Poiană în plin scenariu roșu