Brașov. E corect? Școli și restaurante închise, înghesuială pe pârtiile din Poiană în plin scenariu roșu

Last Updated on februarie 20, 2021 Trebuie să fie mare frustrare în rândul proprietarilor de restaurante din Brașov care au trebuit să închidă în timp ce în Poiana Brașov nu se respectă nicio măsură anti-COVID în condițiile în care Brașovul este în scenariul roșu.

Dornici de distracţie, oamenii s-au adunat dis-de-dimineaţă şi s-au aşezat cuminţi la coadă. Peste 500 de oameni aşteaptă să urce cu telegondola pe masivul Postăvarul pentru a schia, anunță Antena3. 

Brașov. E corect? Școli și restaurante închise, înghesuială pe pârtiile din Poiană în plin scenariu roșu 1

Dimineață la prima oră la telegondola din Poiana Brașov s-au format cozi de peste 500 de persoane, în condițiile în care autoritățile au deschis instalația pe cablu cu jumătate de oră înainte de începerea programului, tocmai pentru a fi evitat numărul mare de persoane.

Sunt foarte mulți copii, copii mici care au venit la școlile de schi pentru a învăța.

Municipiul Brașov se află în scenariul roșu, după ce incidența infectărilor cu virusul SARS CoV-2 a trecut de trei persoane infectate la mia de locuitori.

Previous Story

Brașovul? TOATE taxiurile din Cluj vor fi dotate cu înalțătoare sau scaune dedicate copiilor

Next Story

(Foto) Brașov: A lăsat Bucureștiul pentru Șirnea unde a construit o casă de vacanţă pentru turişti sub numele de Tripsylvania Tiny House