Brașov. Ovidiu: „Au trecut drujbarii lui Coliban, protectorul naturii! Dom’ Primar, cu natura ai rezolvat-o, ne-ai luminat strada !”

Last Updated on februarie 20, 2021 Brașovenii continuă să reclame toaletările făcute la copacii din cartier din care mai rămân doar cioate. Săptămâna trecută primarul a anunțat că-i va trimite la școlarizre pe cei care se ocupă de toaletări.

Ovidiu P.: „Copile, nu o să mai poată Ovi să-ți dea “dude delicioase, din pomișorul bun, de la bloc” !. Au trecut drujbarii lui Coliban, protectorul naturii !.
Hai înainte cu….. tramvaiul dom’ Primar, cu natura ai rezolvat-o, ne-ai luminat strada !”
Brașov. Ovidiu: „Au trecut drujbarii lui Coliban, protectorul naturii! Dom' Primar, cu natura ai rezolvat-o, ne-ai luminat strada !” 1

Brașov. Ovidiu: „Au trecut drujbarii lui Coliban, protectorul naturii! Dom' Primar, cu natura ai rezolvat-o, ne-ai luminat strada !” 2

Brașov. Ovidiu: „Au trecut drujbarii lui Coliban, protectorul naturii! Dom' Primar, cu natura ai rezolvat-o, ne-ai luminat strada !” 3

Un punct important rezolvat de Allen Coliban este filtrul civic pe care l-a aplicat funcționarilor care vor să taie copacii din oraș. Asociația Pro Park a semnat o colaborare voluntară cu Primăria pentru evaluarea arborilor propuși la tăiere de funcționarii din Primărie.

Allen Coliban a anunțat vineri seara că 26 de copaci au fost salvați de la tăiere.

Previous Story

Valeriu: „Deci la Brașov se poate….La Sfântu Gheorghe încă trăim ca în 1907. Pentru fiecare autobuz care pornește dimineață mai mor 3 pelicani în Delta Dunării”

Next Story

Brașovul? TOATE taxiurile din Cluj vor fi dotate cu înalțătoare sau scaune dedicate copiilor