Brașov. Cristina Hurdubaia: „Mi-a scris primarul Coliban aseară și mi-a spus că o să găsească o soluție pentru rezolvarea problemei câinilor comunitari din zona mea. Vă spun ce i-am spus și lui”:

Last Updated on februarie 15, 2021 Funcționarii din primărie par în grevă față de Allen Coliban iar acesta încearcă să le facă treaba. O misiune imposibilă.

Cristina Hurdubaia: „Mi-a scris primarul Coliban aseară și mi-a spus că o să găsească o soluție pentru rezolvarea problemei câinilor comunitari din zona mea.
Vă spun ce i-am spus și lui:

Brașov. Cristina Hurdubaia: „Mi-a scris primarul Coliban aseară și mi-a spus că o să găsească o soluție pentru rezolvarea problemei câinilor comunitari din zona mea. Vă spun ce i-am spus și lui”: 1

1. Nu cred că e treaba unui primar să se ocupe de sesizările cetățenilor, de sesizările cetățenilor trebuie să se ocupe angajații Primăriei care sunt angajați fix pentru asta și care iau salariu fix pentru asta (din bugetul primăriei, care provine din taxele și impozitele contribuabililor).

2. Nu cred în pile și-n relații (mai degrabă cred în competență, profesionalism și onestitate + bun simț): eu am făcut sesizarea ca orice cetățean, am scris la adresa de pe site, cu detalii și video; nu mă cred mai presus de nimeni astfel încât să îl sun pe primar sau să îi dau tag sau să îi scriu personal.

Nu așa cred că se rezolvă milioanele de probleme din țara asta defectă la cap. Din contra, cred că cetățenii trebuie să învețe odată să facă sesizări, atunci când e de făcut sesizări, frumos, elegant, fără urlete și nervi, cu dovezi și/sau argumente, și să se țină de aceste sesizări până se rezolvă.

Nu, nu sunt purtătorul de cuvânt al primarului de Brașov și nici vreun fan înfocat, dar merg pe intuiția mea și îi dau în continuare credit maxim, pentru că nu are cum să rezolve problemele unui oraș în 2 luni, având în vedere că e România, cred că îi trebuie măcar 3 mandate ca să pună la punct cât de cât tot ce e de pus la punct. Oricum s-a apucat de treabă, se vede deja și cred că e capabil să ducă lucrurile până la bun sfârșit asta, dacă e lăsat și are cu cine și, mai ales, cu ce.

Altfel, sunt în continuare supărată și pe Primărie, și pe (cei care dețin cartierul) Coresi. O să-mi treacă într-o bună zi, căci nu țin eu la supărare, dar nici nu mă las, chit că mulți de pe aici sau care mă cunosc cred că-s nebună de legat și că-s vreo scandalagioacă.

Mă credeți sau nu (sincet, nici nu-mi pasă), să știți că nu sunt nici una, nici alta, dar efectiv, după tragedia Colectiv, mi-am promis că eu n-o să mai trăiesc niciodată în nepăsare.

Nu trăiam nici până atunci într-o nepăsare maximă, precum alții, dar rezolvam punctual niște lucruri din poziția de jurnalist (de investigație, social, etc) și cam atât. De atunci, însă, promisiunea a rămas promisiune, chiar dacă de multe ori spun că îmi bag picioarele și asta a fost. Poate o să vină și ziua aia într-o bună zi, cine știe. În plus, eu chiar îmi doresc să trăiesc într-o țară normală și civilizată, oricare ar fi ea.

Săptămână minunată să avem cu toții și nu uitați să fiți buni în fiecare zi din an (nu doar de Crăciun).
Fata cu copaci mulți la cap

Vezi aici Video:

Previous Story

Foto Brașov. Cum treci cu copilul în brațe sau cu căruciorul pe aici?

Next Story

(Foto) Aeroportul Brașov. A fost montat plafonul și sistemul de iluminat al terminalului