(Foto) Aeroportul Brașov. A fost montat plafonul și sistemul de iluminat al terminalului

Last Updated on februarie 15, 2021 Reprezentanții Aeroportului Brașov anunță că au montat plafonul și sistemul de iluminat al terminalului. Lucrările sunt în curs de finalizare.

Aeroportul Internațional Brașov: „Montarea plafonului și a sistemul de iluminat al terminalului de la #AeroportulBrașov se apropie de finalizare!
🛫 Tu unde vei zbura pentru prima dată de la #Brașov?

(Foto) Aeroportul Brașov. A fost montat plafonul și sistemul de iluminat al terminalului 1 (Foto) Aeroportul Brașov. A fost montat plafonul și sistemul de iluminat al terminalului 2

La terminal, în această perioadă se lucrează la finisajele interioare şi se aşteaptă încălzirea vremii pentru betonarea unor porţiuni mici. De exemplu, la intrarea în zona de plecări internaţionale, mai trebuie turnată o placă de beton, lucru care nu s-a putut face zilele acestea, din cauza îngheţului, anunță bzb.ro.

(Foto) Aeroportul Brașov. A fost montat plafonul și sistemul de iluminat al terminalului 3 (Foto) Aeroportul Brașov. A fost montat plafonul și sistemul de iluminat al terminalului 4

În interior, au fost realizate pardoselile, însă, pentru ca acestea să nu fie afectate, acestea sunt protejate cu scânduri. De asemenea, se lucrează la porţile de îmbarcare pentru plecări internaţionale.

(Foto) Aeroportul Brașov. A fost montat plafonul și sistemul de iluminat al terminalului 5 (Foto) Aeroportul Brașov. A fost montat plafonul și sistemul de iluminat al terminalului 6 (Foto) Aeroportul Brașov. A fost montat plafonul și sistemul de iluminat al terminalului 7

La sala de aşteptări pentru plecările internaţionale se lucrează la instalaţiile din tavan, apoi se vor monta şi plăcile. În alte zone ale terminalului  tavanul este finalizat, plăcile fiind montate astfel încât acesta să aibă o formă curbată.

(Foto) Aeroportul Brașov. A fost montat plafonul și sistemul de iluminat al terminalului 8

Nu în ultimul rând, a fost montată şi scara rulantă, iar alte echipamente sunt pregătite pentru instalare.

Previous Story

Brașov. Cristina Hurdubaia: „Mi-a scris primarul Coliban aseară și mi-a spus că o să găsească o soluție pentru rezolvarea problemei câinilor comunitari din zona mea. Vă spun ce i-am spus și lui”:

Next Story

Brașov. FELICITĂRI! Două eleve de la Șaguna, admise la Universitatea Oxford