Au tăiat și molizii de la Casa Armatei! „Allen Coliban, cum era cu „Brașovul verde“?”

Last Updated on februarie 9, 2021 Primăria lui Allen Coliban continuă tăierile de copaci din oraș așa cum făcea și primăria lui George Scripcaru. Cu ce încurcau molizii de lângă Casa Armatei? Urmează castanii de pe strada Lungă, lăsați să se usuce?

Marius Vintila: „Un molid trăiește de cel puțin cinci ori mai mult decît un om. Dacă nu e un molid din Brașov, capitala verde a României. Știam copacii ăștia din totdeauna. Vara cînd scăpai de asfaltul si praful de pe Strada Lungă fără vegetație, abia așteptai să pășești în umbra molizilor de la Casa Armatei.

Au tăiat și molizii de la Casa Armatei! „Allen Coliban, cum era cu „Brașovul verde“?” 1

Deșteptul care a dat aprobare pentru tăierea lor, probabil ca să se vadă mai bine clădirea proaspăt renovată a Cercului Militar, ne-a luat o gură de aer proaspăt, iar mie mi-a tăiat și o bucată din amintiri”.

Sorin P.: Dacă nu erau în pericol sa se rupă de la vânt.. Nu înțeleg de ce sa ii taie
Constantin D.: Allen Coliban, cum era cu „Brașovul verde“?

Ioan F.: Sper ca măcar platanii dinspre Rectorat și Bibliotecă să rămână în picioare!
Csaba S.: Dl. Primar, asta înseamnă capitală verde a țării ?

Previous Story

O tânără din Brașov a primit din greșeală un salariu de peste 20.000 de euro. Acum a fost condamnată de judecători la închisoare

Next Story

Brașov. Adriana: „Am circulat cu linia 50 intre statia Piata Unirii – Piata Star, timp in care soferul a vorbit la telefon, nu a purtat masca si la atentionarea mea, a vorbit necivilizat”