Brașov. Adriana: „Am circulat cu linia 50 intre statia Piata Unirii – Piata Star, timp in care soferul a vorbit la telefon, nu a purtat masca si la atentionarea mea, a vorbit necivilizat”

Last Updated on februarie 9, 2021 O brașoveancă reclama faptul că un șofer de autobuz al companiei RATBV a vorbit la telefon în timpul mersului și nu a purtat nici mască.

Adriana C. a scris pe grupul de Facebook Coliban Primar: „In data de 4 februarie 2021 am circulat cu linia 50 intre statia Piata Unirii – Piata Star, timp in care soferul a vorbit la telefon, nu a purtat masca si la atentionarea mea, a vorbit necivilizat.

Brașov. Adriana: „Am circulat cu linia 50 intre statia Piata Unirii - Piata Star, timp in care soferul a vorbit la telefon, nu a purtat masca si la atentionarea mea, a vorbit necivilizat” 1

A continuat sa vorbeasca si dupa ce l am atentionat si dupa ce am coborat din autobuz. Este acelasi sofer pe care l-am intrebat daca nu se face dezinfectie zilnica, conform paginii afisate la scaunul din fata al pasagerilor si care nu era semnat de o saptamana. Mi a raspuns ca Altceva nu ti-ai gasit sa ma intrebi?

Acelasi lucru mi s a intamplat pe linia 52 de la Carrefour la Piata Unirii, soferul a discutat tot drumul cu un alt barbat fara masca, dar la atentionare au stat cu masca pana am coborat.

NU este un fapt izolat!
Pe site RATBV nu exista rubrica pentru reclamatii, de aceea trimit aici seizarea de fata.
Atasez foto si astept sa imi comunicati sanctiunea disciplinara aplicata.

Multumesc. Gheorghe Carmen, str Prundului nr.53 ap. 2 Brasov
Am trimis aceasta sesizare catre COLIBAN primar, pe site ul RATBV nu am gasit unde sa trimit”.

Previous Story

Au tăiat și molizii de la Casa Armatei! „Allen Coliban, cum era cu „Brașovul verde“?”

Next Story

Accident Brașov grav. Două autoturisme, o autoutilitară și un microbuz pentru transport persoane, pe DN11