Accident Brașov. Un politician și soția sa au murit pe loc 

Last Updated on februarie 9, 2021 Două persoane au murit aseară într-un grav accident între Tohanul Nou și Râșnov. Este vorba de un politician și soția acestuia.

Politicianul este Samuel Calotă care a candidat în decembrie, la Camera Deputaţilor din partea partidului Pro România, în judeţul Teleorman, el fiind președintele filialei județene a formațiunii.  Sami Calotă a fost acuzat de Romică Părpălea, denunțător în dosarul Referendumul împotriva lui Liviu Dragnea, că ar fi încercat să-l mituiască cu 100.000 de euro mită ca să-și retragă denunțul, scrie Biz Brașov.

Accident Brașov. Un politician și soția sa au murit pe loc  1

La data de 08 februarie 2021, în jurul orei 22.00, pe DN 73, la km 116 + 100 m (între localitățile Bran și Râșnov), a avut loc un accident rutier, în care a fost implicat un autovehicul, al cărui conducător a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe plafon.

În urma producerii accidentului rutier au rezultat două victime. Cadrele medicale sosite la fața locului au declarat decesul celor două victime. Cadavrele au fost preluate și transportate la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei reale a decesului.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor“, a informat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent principal Nadia Olaru, potrivit mytex.ro

Previous Story

(Video) „Bravo. Atmosferă de Braşov, pe o pârtie ca-n Elveţia”. Nebunie și pe pârtiile de la Vidra – Transalpina

Next Story

O tânără din Brașov a primit din greșeală un salariu de peste 20.000 de euro. Acum a fost condamnată de judecători la închisoare