(Video) „Bravo. Atmosferă de Braşov, pe o pârtie ca-n Elveţia”. Nebunie și pe pârtiile de la Vidra – Transalpina

Last Updated on februarie 8, 2021 Turiștii care s-au săturat de aglomerația din Poiana Brașov au mers la înghesuială pe pârtiile de la Vidra – Transalpina, din judeţul Vâlcea, unde au dat un chef ca la Brașov.

Imaginile postate pe pagina de Facebook a Domeniului Schiabil Transalpina-Voineasa sunt grăitoare în privinţa modului în care s-a petrecut. „Bravo. Atmosferă de Braşov, pe o pârtie ca-n Elveţia”, a comentat un internaut la una dintre postările ataşate. Alţii, s-au arătat nedumeriţi că prin preajmă nu pare să fie nici un om al legii, potrivit Adevarul. 
(Video) „Bravo. Atmosferă de Braşov, pe o pârtie ca-n Elveţia”. Nebunie și pe pârtiile de la Vidra - Transalpina 1

(Video) „Bravo. Atmosferă de Braşov, pe o pârtie ca-n Elveţia”. Nebunie și pe pârtiile de la Vidra - Transalpina 2

(Video) „Bravo. Atmosferă de Braşov, pe o pârtie ca-n Elveţia”. Nebunie și pe pârtiile de la Vidra - Transalpina 3

Vezi aici Video:

Sătui de zonele aglomerate de pe alte pârtii din ţară sau chiar din apropiere, cum sunt cele din zona Parângului, mii de turişti şi-au îndreptat atenţia, la începutul lunii februarie, spre mirificul domeniu schiabil de la Vidra – Obârşia Lotrului: „Venim de la 250 – 300 km, din Bucureşti şi preferăm Transalpina, decât să ne ducem pe Valea Prahovei”, au recunoscut unii dintre schiori. Nu doar din Capitală au venit turişti, ci şi din Cluj, Mureş, Timişoara, Sibiu, Alba şi alte zone ţării.

Tot la final de săptămână, zeci de turişti au dansat şi au cântat, la poalele pârtiilor: „A fost ceva organizat. Cu autocare de oameni veniţi special pentru petrecere, cu Dj, care a ţinut până după ora 20:00”, a povestit unul dintre turişti care a remarcat şi vânzoleala de la final: „Au ajuns să se ia la bătaie, când erau mult mai beţi”.

Previous Story

Brașov. Primarul Allen Coliban atac dur la clubul Corona: „Sunt probleme mari la handbal. Echipa de fotbal din liga a treia, aceasta a apărut din orgoliu, ca insultă asupra comunității”

Next Story

Accident Brașov. Un politician și soția sa au murit pe loc