(Video) Dezastru pe Ocolitoarea Brașovului. 23 de autoturisme lovite. „I-a luat iarna pe nepregătite pe drumari?”

Last Updated on ianuarie 6, 2021 Dezastru pe Ocolitoarea Brașovului. 23 de autoturisme s-au ciocnit în această dimineață în accidente diferite. Autoritățile au fost luate prin surprindere, nu se așteptau ca iarna să se facă gheață pe șosea. Încă nu se știe dacă a fost luat prin surprindere primarul Allen Coliban sau vreo instituție națională.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, în total, într-un accident în lanţ şi câteva tamponări au fost implicate 23 de autovehicule, acestea din urmă fără victime, transmite Agerpres.

(Video) Dezastru pe Ocolitoarea Brașovului. 23 de autoturisme lovite. „I-a luat iarna pe nepregătite pe drumari?” 1

Cătălin Bocai de la centru INFOTRAFIC a intrat în direct la Antena 3 unde a explicat ce s-a întâmplat.

Pe varianta ocolitoare a municipiului Brașov, în această dimineață, în jurul orei 08.00, a avut loc o tamponare în care au fost implicate 4 autoturisme. Ulteriori, în zona kilometrului 12, pe sensul de mers către Sânpetru, au avut loc mai multe tamponări în care au fost implicate aproximativ 10 autoturisme.

Pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță față de autoturismul din față, la aproximativ 10-15 minute, a avut loc un accident în care au fost implicate nu mai puțin de 4 autovehicule. În urma evenimentului 3 persoane au fost rănite, iar în acest moment sunt investigate medical”.

Dan S.: Ia luat iarna pe nepregătite pe drumari?????Cum sa te pregătești pentru gheata? Eventual cauciucuri cu cuie, dar sunt interzise…
Deci, tot noi sa ne pregătim mai bine pt condițiile nefavorabile? Ar trebui că cei ce au respectivul drum în subordine, sa achite reparațiile autoturismelor implicate în accident!

Vezi aici Video postat de Ana pe grupul de Facebook #ColibanPrimar:

Previous Story

(Video) Accident Brașov. 10 mașini lovite, ciocnire în lanț pe Ocolitoare. Ivan: „M-am dat jos din masina si am cazut jos, era gheata”

Next Story

Medicul Andreea Moldovan, prima numire în echipa lui Vlad Voiculescu. Va fi secretar de stat în Ministerul Sănătății