Medicul Andreea Moldovan, prima numire în echipa lui Vlad Voiculescu. Va fi secretar de stat în Ministerul Sănătății

Last Updated on ianuarie 6, 2021 Medicul Andreea Moldovan, directorul medical al Spitalului de Boli Infecțioase din Brașov și unul dintre cei mai cunoscuți epidemiologi din România, a fost numită secretar de stat în Ministerul Sănătății. Medicul Andreea Moldovan este primul medic vaccinat anti-COVID din Brașov.

Decizia de numire a fost publicată în Monitorul Oficial. Andreea Moldovan este prima numire oficială în echipa lui Vlad Voiculescu, de când acesta a preluat conducerea Ministerului Sănătății. Ea îl înlocuiește în funcția de secretar de stat pe medicul Dragoș Garofil, anunță Hotnews.

Medicul Andreea Moldovan, prima numire în echipa lui Vlad Voiculescu. Va fi secretar de stat în Ministerul Sănătății 1

Andreea Moldovan este medic primar de boli infecțioase și medic specialist epidemiolog la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov, spital aflat în prima linie COVID-19. Începând de anul trecut, ea a ocupat și funcția de director medical al spitalului.

Anterior, medicul Andreea Moldovan a coordonat Compartimentul de prevenire şi control al infecţiilor nosocomiale din cadrul Spitalului Sf. Constantin din Braşov, spital premiat, în anul 2013, de Organizaţia Mondială a Sănătăţii cu “Premiul de Excelenţă în Igiena Intraspitalicească”.

Previous Story

(Video) Dezastru pe Ocolitoarea Brașovului. 23 de autoturisme lovite. „I-a luat iarna pe nepregătite pe drumari?”

Next Story

Brașov. Despre petarde. Liviu: „Păstrasem pentru Noaptea de Revelion cea mai mare petarda cu fitil…bineînțeles ca a detonat mai repede. Mi-a făcut degetele de la dreapta ca la pop corn. Vă puteti imagina cum doare carnea arsa/sfâșiată de praful de pușcă?!!!”