(Video) Accident Brașov. 10 mașini lovite, ciocnire în lanț pe Ocolitoare. Ivan: „M-am dat jos din masina si am cazut jos, era gheata”

Last Updated on ianuarie 6, 2021 Cel puțin 10 autoturisme au fost lovite într-o ciocnire în lanț pe Ocolitoarea Brașovului. la ieșirea spre Sânpetru. Se pare că și primarul Allen Coliban a fost luat prin surprindere de iarnă. Șoferii acuză că este gheață pe șosea.

În urma accidentului au rezultat trei victime conștiente, neîncarcerate, transmite ISU Brașov, care intervine în zonă cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stins incendii cu apă și spumă și 3 echipaje SMURD, anunță Biz Brașov.
(Video) Accident Brașov. 10 mașini lovite, ciocnire în lanț pe Ocolitoare. Ivan: „M-am dat jos din masina si am cazut jos, era gheata” 1

Anna B.: „Buna dimineata, Accident grav, pe ocolitoarea Brasovului, gheata pe drum!!!! Peste 50 de autoturisme!!! Va rugam sa fiti mai pregatiti , este iarna!!!! Noi soferi vrem siguranta!!!

Bica D.: Ok. Autoritățile de la drumuri nu s-au sesizat sa dea cu antiderapant . Dar unde este conducerea preventivă? De ce nu sa adaptat viteza la condițiile meteo?🤦‍♀️ si mai vrem ……….

Ivan S.:Eu am fost acolo. Despre ce viteza vorbiti ? M-am dat jos din masina si am cazut jos era gheata. Poate sa platim rovineta si sa stam acasa ?

Vezi aici Video postat de Ana pe grupul de Facebook #ColibanPrimar:

Previous Story

Brașov. Restaurante și cafenele deschise în alte 5 localități. Rata de infectare a scăzut sub 3

Next Story

(Video) Dezastru pe Ocolitoarea Brașovului. 23 de autoturisme lovite. „I-a luat iarna pe nepregătite pe drumari?”