Surse. George Scripcaru, „în cărți” pentru preluarea unei funcții importante, regionale

Last Updated on ianuarie 28, 2021 George Scripcaru se pare că s-a orientat foarte bine după ce a pierdut Primăria Brașov. Din funcția de consilier local l-a liniștit pe Allen Coliban ca să nu-i umble prin dosarele problemă astfel că are cale liberă pentru o funcție importantă, regională.

Fostul primar al Brașovului, George Scripcaru, este „în cărți” pentru preluarea funcției de director general al Agenției de Dezvoltare Regională Centru, susțin surse politice. Funcția este ocupată în prezent de Simion Crețu, care se apropie de momentul pensionării.

Surse. George Scripcaru, „în cărți” pentru preluarea unei funcții importante, regionale 1

În urma negocierilor politice, funcția de director general al agenției ar urma să revină PNL-ului, iar cel mai vehiculat nume în cadrul acestor negocieri este cel al lui George Scripcaru, anunță Biz Brașov. 

Scripcaru are o carieră politică lungă, fiind primar al Brașovului timp de 16 ani, viceprimar timp de un mandat și consilier local pentru alți patru ani.

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru are rolul de a contribui la dezvoltarea durabila si echitabila a Regiunii Centru prin inlaturarea disparitatilor si dezechilibrelor dintre zonele regiunii, in folosul locuitorilor ei. Infiintata prin Legea 151/1998, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru functioneaza in temeiul Legii 315/2004 privind dezvoltarea regionala in Romania.

Previous Story

Aeroportul Brașov. Alte 3 clădiri în proiect. Adrian Veştea: „Pentru că ne dorim un aeroport funcțional până la sfârșitul acestui an”

Next Story

De ce sunt speriați unii brașoveni de un astfel de tramvai? Radu Hossu: „Permiteți să explic de ce ceea e vrea Coliban e mișto și ceea ce încearcă unii să zică e nașpa?”