Aeroportul Brașov. Alte 3 clădiri în proiect. Adrian Veştea: „Pentru că ne dorim un aeroport funcțional până la sfârșitul acestui an”

Last Updated on ianuarie 28, 2021 Consiliul Judeţean Braşov anunță că pregătește construcția a trei clădiri la Aeroportul Brașov care vor adăposti birouri, garaje, magazii şi spaţii administrative, plus două platforme de alimentare cu combustibil şi de sortare a deşeurilor. Momentan proiectul este la Studiu de Fezabilitate.

Adrian Veştea: „✈️ Proiectul Aeroportului Internaţional Braşov este unul extrem de complex şi cuprinzător. Am preluat acest proiect şi l-am dezvoltat din mers, ţinând cont de toate necesităţile şi funcţiunile pe care trebuie să le îndeplinească un asemenea obiectiv. Pentru că ne dorim un aeroport funcțional până la sfârșitul acestui an, infrastructura conexă va fi proiectată şi construită într-un interval de timp scurt.

Aeroportul Brașov. Alte 3 clădiri în proiect. Adrian Veştea: „Pentru că ne dorim un aeroport funcțional până la sfârșitul acestui an” 1

🛫 Pe parcursul derulării proiectului Aeroportului Internaţional Braşov, echipa de implementare a constat că la infrastructura deja proiectată şi realizată mai sunt necesare o serie de construcţii și facilități care să asigure funcţiuni în plus pentru acest obiectiv de importanţă strategică nu doar la nivel judeţean, ci chiar naţional.

Prin urmare, trei clădiri care vor adăposti birouri, garaje, magazii şi spaţii administrative, plus două platforme de alimentare cu combustibil şi de sortare a deşeurilor şi o amenajare peisagistică în zona terminalului de pasageri vor fi realizate în cadrul Aeroportului.

Aeroportul Brașov. Alte 3 clădiri în proiect. Adrian Veştea: „Pentru că ne dorim un aeroport funcțional până la sfârșitul acestui an” 2 Aeroportul Brașov. Alte 3 clădiri în proiect. Adrian Veştea: „Pentru că ne dorim un aeroport funcțional până la sfârșitul acestui an” 3 Aeroportul Brașov. Alte 3 clădiri în proiect. Adrian Veştea: „Pentru că ne dorim un aeroport funcțional până la sfârșitul acestui an” 4

Astfel, încă o achiziţie publică destinată funcționării Aeroportului Internaţional Braşov a fost finalizată cu succes. Este vorba despre achiziţia de servicii privind realizarea Studiului de Fezabilitate şi a Proiectului Tehnic pentru clădiri şi infrastructură conexe la Aeroportul Internaţional Braşov”.

Previous Story

Video Brașov. Lecție de viață. Un bărbat cu picioarele amputate deszăpezește in fața casei: “Trebuie sa lupt”

Next Story

Surse. George Scripcaru, „în cărți” pentru preluarea unei funcții importante, regionale