Primele 4 angajări la Aeroportul Brașov. „Vrem ca din anul 2021 aeroportul să fie funcţional”

Last Updated on ianuarie 3, 2021 Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, insistă că Aeroportul va fi funcțional începând cu septembrie, acest an. În acest sens, administraţia judeţeană a lansat concursurile de angajare pentru 4 posturi vacante în cadrul Compartimentului Certificare Aeroport/Direcţia Implementare Aeroport Braşov din cadrul Consiliului Judeţean Braşov.

Prin această procedură, administraţia judeţeană a scos la concurs un post de consilier (gradul I A), două posturi de consilier (gradul I), un post de consilier (gradul II), pentru toate posturile fiind nevoie de studii superioare în domeniul ingineriei, inclusiv inginerie aerospaţială (în cazul consilierului grad II). De asemenea, în funcţie de post, candidaţii trebuie să aibă experienţă cuprinsă între şase luni (în cazul consilierului grad II) şi minim şase ani şi şase luni (în cazul postului de consilier gradul I A).

Primele 4 angajări la Aeroportul Brașov. „Vrem ca din anul 2021 aeroportul să fie funcţional” 1
(foto arhiva)

De aceşti ingineri va fi nevoie pentru că anul 2021 se anunţă unul extrem de important în ceea ce priveşte lucrările la aeroport. Mai exact, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea, a declarat pentru bzb.ro că „anul viitor vrem să finalizăm în proporţie de 100% lucrările la Aeroportul Internaţional Braşov.

De inginerii pentru care a fost lansat concursul este nevoie pentru implementarea proiectului aeroportului şi îşi vor desfăşura activitatea în cadrul structurii din cadrul Consiliului Judeţean Braşov, coordonate de Alexandru Anghel. În anul 2021 vrem să terminăm infrastructura aeroportului. De asemenea, dacă se respectă graficele de către instituţiile avizatoare, vrem ca din anul 2021 aeroportul să fie funcţional”.

Previous Story

Doi alpiniști, fată și băiat, au murit în Munții Bucegi!

Next Story

7 braşoveni operaţi la mâini din cauza petardelor. Unul va fi amputat! Medicul Dan Grigorescu:Acesta este (doar la Brașov!) bilanțul “marii bubuieli” de Anul Nou 2020/2021”