Poiana Brașov. Protest pe schiuri: “Tăiați pensiile speciale, nu pădurile”

Last Updated on ianuarie 15, 2021 Un protest va avea loc sâmbătă în Poiana Brașov. Protestul este organizat de Comunitatea Declicși va avea loc de la ora 10,00, pe partia Drumul Rosu.

Membrii Declic vor cobori pe partie, pe schiuri, cu un banner cu mesajul “Taiati pensiile speciale, nu padurile!”, pentru a atrage atentia Parlamentului si Guvernului asupra a doua probleme majore nerezolvate – taierea pensiilor speciale uriase si salvarea padurilor de la taieri ilegale masive, se arata intr-un comunicat, prezentat de ziare.com.

Poiana Brașov. Protest pe schiuri: "Tăiați pensiile speciale, nu pădurile" 1

Comunitatea Declic le cere politicienilor sa nu mai fie alunecosi si sa treaca la treaba: taiati pensiile speciale si salvati padurile! Acum, la inceput de mandat, e momentul sa va asumati aceste doua prioritati si sa prezentati un calendar clar. Altfel, ne vom trezi ca iar vor fi abandonate, asa cum s-a tot intamplat in ultimii ani”, a declarat Catalina Hoparteanu, campaigner Declic.

In plus, in cadrul protestului de sambata, din Poiana Brasov, un alt banner de mari dimensiuni, cu o suprafata de 30 de metri patrati, va fi intins pe zapada, intr-un punct de maxima vizibilitate, cu mesajul ”Taiati pensiile speciale, nu padurile!”, precizeaza sursa citata.

Reprezentantii Declic vor imparti participantilor la protest si schiorilor de pe partia Drumul Rosu veste, masti si stickere cu mesajul actiunii.

Previous Story

„Vreau acasă” pentru Aeroportul Braşov. Braşovenii din străinătate au început să scrie petiţii pentru curse aeriene

Next Story

(Foto) Poiana Brașov. Pârtia de săniuș a fost desființată pentru o terasă de mici și vin fiert. „Allen Coliban, stiu că ai fost saptămâna trecută cu familia la săniuș, în Poiana Brașov. Pe unde v-ați dat?… să mergem și noi”