(Foto) Poiana Brașov. Pârtia de săniuș a fost desființată pentru o terasă de mici și vin fiert. „Allen Coliban, stiu că ai fost saptămâna trecută cu familia la săniuș, în Poiana Brașov. Pe unde v-ați dat?… să mergem și noi”

Last Updated on ianuarie 16, 2021 Supărare mare în Poiana Brașov după ce Primăria condusă de Allen Coliban a autorizat construcția unei terase pentru mici și vin fiert exact pe pârtia de săniuș.

Electra Ghiza: „Ești om de rând, ai copii și săniuță și vrei să te dai în Poiana Brașov.

(Foto) Poiana Brașov. Pârtia de săniuș a fost desființată pentru o terasă de mici și vin fiert. „Allen Coliban, stiu că ai fost saptămâna trecută cu familia la săniuș, în Poiana Brașov. Pe unde v-ați dat?... să mergem și noi” 1 (Foto) Poiana Brașov. Pârtia de săniuș a fost desființată pentru o terasă de mici și vin fiert. „Allen Coliban, stiu că ai fost saptămâna trecută cu familia la săniuș, în Poiana Brașov. Pe unde v-ați dat?... să mergem și noi” 2

Până acum aveai un loc, la baza pârtiei Bradul. E-adevărat, nu era cea mai sigură pârtie pentru că tocmai pe acolo trece și o alee iar accidentele erau dese. Dar aleea putea fi mutata, derdelușul putea fi amenajat frumos și corect semnalizat, așa încât să se bucure și săniuța, și plimbărețul.

Ei, dragă turistule, acum nu mai ai niciun derdeluș de sanie. Fix în mijlocul lui a apărut o construcție viitor-vânzătoare de mici și vin fiert. Cu terasa. Asta pe lângă alealalte două ridicate în anii anteriori. Aviz-amatorilor: mai e loc de vreo două!

Când vezi asta, firește ca te întrebi:
– al cui e terenul?
– dacă e al Primăriei, cum ajuns in administrarea unui privat?

(Foto) Poiana Brașov. Pârtia de săniuș a fost desființată pentru o terasă de mici și vin fiert. „Allen Coliban, stiu că ai fost saptămâna trecută cu familia la săniuș, în Poiana Brașov. Pe unde v-ați dat?... să mergem și noi” 3 (Foto) Poiana Brașov. Pârtia de săniuș a fost desființată pentru o terasă de mici și vin fiert. „Allen Coliban, stiu că ai fost saptămâna trecută cu familia la săniuș, în Poiana Brașov. Pe unde v-ați dat?... să mergem și noi” 4 (Foto) Poiana Brașov. Pârtia de săniuș a fost desființată pentru o terasă de mici și vin fiert. „Allen Coliban, stiu că ai fost saptămâna trecută cu familia la săniuș, în Poiana Brașov. Pe unde v-ați dat?... să mergem și noi” 5

– ce a avut Primăria în cap când a autorizat construcția asta? …în cazul în care chiar a autorizat…
Allen Coliban, stiu că ai fost saptămâna trecută cu familia la săniuș, în Poiana Brașov. Pe unde v-ați dat?… să mergem și noi”

Previous Story

Poiana Brașov. Protest pe schiuri: “Tăiați pensiile speciale, nu pădurile”

Next Story

(Foto) Accident Brașov. Un șofer a murit pe loc după ce două TIR-uri s-au ciocnit violent