(Foto) Accident Brașov. Un șofer a murit pe loc după ce două TIR-uri s-au ciocnit violent

Last Updated on ianuarie 16, 2021 Un șofer a murit pe loc sâmbătă dimineață după ce două TIR-uri s-au ciocnit violent în Brașov, între localitățile Criț și Bunești, pe sensul de deplasare către Sighișoara.

Polițiștii care au intervenit la fața locului au stabilit că două TIR-uri s-au lovit, după ce unul dintre șoferi a adormit la volan, anunță Observator. 
(Foto) Accident Brașov. Un șofer a murit pe loc după ce două TIR-uri s-au ciocnit violent 1
(foto brasov.net)

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 02.00, pe DN13, ieșire din localitatea Criț, sens de deplasare către Sighișoara, în care au fost implicate două autocamioane.
În urma producerii accidentului rutier a rezultat o victimă, bărbat, cadrele medicale declarând decesul acestuia.

Traficul este blocat. Sunt recomandate rutele alternative“, a transmis IPJ Brașov.

(Foto) Accident Brașov. Un șofer a murit pe loc după ce două TIR-uri s-au ciocnit violent 2 (Foto) Accident Brașov. Un șofer a murit pe loc după ce două TIR-uri s-au ciocnit violent 3

“Pe fondul adormirii la volan, un TIR a lovit din spate remorca unui alt autotren. În urma leziunilor suferite, șoferul responsabil pentru accident a decedat”, au maii anunțat polițiștii.

Echipele de intervenție încearcă să elibereze carosabilul astfel încât circulația mașinilor să se reia cât mai curând.

Previous Story

(Foto) Poiana Brașov. Pârtia de săniuș a fost desființată pentru o terasă de mici și vin fiert. „Allen Coliban, stiu că ai fost saptămâna trecută cu familia la săniuș, în Poiana Brașov. Pe unde v-ați dat?… să mergem și noi”

Next Story

Brașov. Un câine și-a lins pe față stăpânul aflat în hipotermie la lacul Noua și scheuna pentru a cere ajutor