Onelia Pescaru: „O familie disperată din Brașov își caută bunicul! L-a văzut cineva? Poate ajuta cineva?”

Last Updated on ianuarie 26, 2021 Un bunic este căutat cu disperare de familie după ce a dispărut din locuința de pe strada Zorilor.

Onelia Pescaru: „O familie disperată din Brașov își caută bunicul! L-a văzut cineva? Poate ajuta cineva? A plecat în plimbarea obișnuită, în dimineața zilei de 8 Ianuarie, din locuința de pe strada Zorilor și nu s-a mai întors acasă. Dumitru Solomon are 83 de ani. Are 1,72 m înălțime, greutate de 65 kg, păr alb, ochi căprui și constituție astenică.
Onelia Pescaru: „O familie disperată din Brașov își caută bunicul! L-a văzut cineva? Poate ajuta cineva?” 1
La plecare bărbatul purta o jachetă scurtă, de culoare maro, pantaloni de culoare gri, șapcă de culoare gri și pantofi neagri.
Familia spune că avea asupra sa cartea de identitate.

Poliția Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale- a fost sesizată la data de 08 ianuarie 2021 cu privire la această dispariție. Familia și Poliția îi roagă pe cei care pot furniza informații cu privire la bărbatul în cauză să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Să ne mobilizăm, dragi brașoveni, să găsim acest bunic!

Previous Story

Brașov. Anca, mesaj pentru Allen Coliban: „Transformați clădirile goale in locuințe sociale ! 17 familii din blocul de locuințe sociale de pe strada Zizinului, nr. 144, vor fi efectiv aruncate in strada !!!!!!”

Next Story

Brașov. Viceprimarul Flavia Boghiu anunță bani pentru plata chiriei în cazul familiilor nevoiașe