Noua „Stradă a Sforii” din Brașov. Mihai Nanu: „Cum își imaginează bucureștenii că e la munte, la Brașov: – Aer curat, spații largi verzi, aerisite, ordine. Cum e de fapt”:

Last Updated on ianuarie 12, 2021 Urbanismul din Brașov este o glumă amară. Dealuri mutilate, cartiere noi cu blocuri înghesuite, brașoveni sufocați și stresați. Doar viitorul Parc Rulmentul mai poate îndulci viața celor captivi din cartierele noi.

Mihai Nanu: „Cum își imaginează bucureștenii că e la munte, la Brașov:
– Aer curat, spații largi verzi, aerisite, ordine.

Cum e de fapt”:
Noua „Stradă a Sforii” din Brașov. Mihai Nanu: „Cum își imaginează bucureștenii că e la munte, la Brașov: - Aer curat, spații largi verzi, aerisite, ordine. Cum e de fapt”: 1

Noua „Stradă a Sforii” din Brașov. Mihai Nanu: „Cum își imaginează bucureștenii că e la munte, la Brașov: - Aer curat, spații largi verzi, aerisite, ordine. Cum e de fapt”: 2

Marian P.: Strada Sforii din Top City 🙂
Ionut L.: Distanta intre imobile este egala cu inaltimea acestora
😂😂😂
Ghetto

Liliana P.: Bucureștenii merg in Poiana Brasov…..nu vin pt Coresi!!
Aurica B.: Aşa au construit şi italienii, pe timpuri, bloc lângă bloc, cei de la parter, et 1, nu văd soarele, locuri de parcare…nu mai vorbim. Acum nu mai construiesc aşa.

George Alexandru Costan: Arata beton… Imi place ce armonios sunt ridicate. Sigur a fost gandita amplasarea lor.

Previous Story

3697 de cazuri de COVID-19, la 23.667 de teste. Situația la Brașov

Next Story

Cabral: „Unde naiba se mai poate mânca un profiterol bun în Brașov, București, Constanța, Ploiești? Să aibă deasupra frișcă din aia adevărată, făcută în casă… nu spumă de montat geamuri”