Cabral: „Unde naiba se mai poate mânca un profiterol bun în Brașov, București, Constanța, Ploiești? Să aibă deasupra frișcă din aia adevărată, făcută în casă… nu spumă de montat geamuri”

Last Updated on ianuarie 12, 2021 Cabral este în căutarea unei prăjituri profiterol bune. Îl poți ajuta cu o sugestie din Brașov?

Cabral:OK. Cer sprijinul internetului pentru o treabă foarte importantă: unde naiba se mai poate mânca un profiterol bun în București?
Sau Constanța. Brașov? Ploiești?

Cabral: „Unde naiba se mai poate mânca un profiterol bun în Brașov, București, Constanța, Ploiești? Să aibă deasupra frișcă din aia adevărată, făcută în casă... nu spumă de montat geamuri” 1

Dar profiterol… nu sarakia cu nume de profiterol.
Adică gogoșelele alea să fie trei sau patru, ferme la exterior și moi la interior.

Umplute cu cremă din aia fluffy de vanilie.
Să aibă câteva cupe de înghețată din aia bună și aromată, glasată ca la boierii ăia mari.

Să aibă deasupra frișcă din aia adevărată, făcută în casă… nu spumă de montat geamuri.
Și să fie totul stropit din belșug cu niște sos de ciocolată, care să se împrietenească cu frișca.

Și dacă are și trei limbuțe de pisică… mă declar mulțumit.
Deci… cine știe unde găsim așa bucurie trimisă pe Pământ ca să ne facă pe noi, mâncăii, fericiți?

Previous Story

Noua „Stradă a Sforii” din Brașov. Mihai Nanu: „Cum își imaginează bucureștenii că e la munte, la Brașov: – Aer curat, spații largi verzi, aerisite, ordine. Cum e de fapt”:

Next Story

Brașov. Programările pentru etapa a doua de vaccinare pot fi făcute de vineri. Flavia Boghiu: „O veste bună pentru persoanele greu deplasabile: în urma discuțiilor purtate cu RATBV, pregătim două vehicule adaptate pentru transportul acestor persoane”