Foto Brașov. Medicii de la Spitalul Sf Constantin s-au vaccinat anti-COVID. Bogdan Moldovan: „Alături de o parte din camarazii mei”

Last Updated on ianuarie 4, 2021 Medicii de la Spitalul Sf Constantin din Brașov s-au vaccinat astăzi anti-COVID. Campania de vaccinare va continua în spital, astăzi a fost prima tură.

Spitalul Sf Constantin: „💉 Pentru ca ne dorim ca medicii noștri sa-și desfășoare activitatea in condiții optime, astăzi, spitalul nostru și-a început activitatea cu prima tura de vaccinare împotriva virusului Sars-CoV-2”.

Bogdan Moldovan: „Alături de o parte din camarazii mei”.

Foto Brașov. Medicii de la Spitalul Sf Constantin s-au vaccinat anti-COVID. Bogdan Moldovan: „Alături de o parte din camarazii mei” 1

Cornelia Crevean: „Moment istoric ! A început vaccinarea personalului medical de la Spitalul Sf Constantin !
Acesta este vaccinul împotriva virusului SARS-COV 2 !”

Foto Brașov. Medicii de la Spitalul Sf Constantin s-au vaccinat anti-COVID. Bogdan Moldovan: „Alături de o parte din camarazii mei” 2 Foto Brașov. Medicii de la Spitalul Sf Constantin s-au vaccinat anti-COVID. Bogdan Moldovan: „Alături de o parte din camarazii mei” 3 Foto Brașov. Medicii de la Spitalul Sf Constantin s-au vaccinat anti-COVID. Bogdan Moldovan: „Alături de o parte din camarazii mei” 4 Foto Brașov. Medicii de la Spitalul Sf Constantin s-au vaccinat anti-COVID. Bogdan Moldovan: „Alături de o parte din camarazii mei” 5

Previous Story

Brașov. Cum poți scăpa de Bradul de Crăciun. Anunțul Primăriei

Next Story

Brașov. Alte blocuri în Șchei? „O suprafață de 15 000 mp a fost scoasa la vânzare pe net la prețul de 900 000 euro. Si uite așa in loc de livezi si pomi fructiferi vom avea blocuri”