Brașov. Cum poți scăpa de Bradul de Crăciun. Anunțul Primăriei

Last Updated on ianuarie 4, 2021 Primăria Brașov a anunțat astăzi modul cum poți scăpa de bradul de Crăciun. Brașovenii care doresc să scape de brazii de Crăciun pot să o facă, la fel ca în fiecare an, fie depozitându-i lângă platformele de gunoi, dacă locuiesc la bloc, fie scoțându-i la portă, în zilele de colectare a deșeurilor reciclabile, dacă locuiesc la casă.

Brașovenii care locuiesc la blocuri pot duce brazii lângă platformele de depozitare a deșeurilor, în afara acestora, iar firmele de salubrizare îi vor ridica de acolo. Cei de la case vor scoate brazii odată cu deșeurile reciclabile, iar cei doi operatori vor avea o mașină specială pentru a ridica brazii de Crăciun.

Brașov. Cum poți scăpa de Bradul de Crăciun. Anunțul Primăriei 1

Parte dintre aceștia vor fi transformați în compost, iar o altă parte vor ajunge la o fabrică de ciment, unde vor fi valorificați energetic“, a declarat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.

Previous Story

Brașov. Jandarmeriță „devenită” mămică pentru un copil de 4 ani speriat după ce mama sa și-a pierdut cunoștința pe Pârtia Drumul Roșu

Next Story

Foto Brașov. Medicii de la Spitalul Sf Constantin s-au vaccinat anti-COVID. Bogdan Moldovan: „Alături de o parte din camarazii mei”