Brașov. Alte blocuri în Șchei? „O suprafață de 15 000 mp a fost scoasa la vânzare pe net la prețul de 900 000 euro. Si uite așa in loc de livezi si pomi fructiferi vom avea blocuri”

Last Updated on ianuarie 5, 2021 Cu toată opoziția primarului Allen Coliban, se pare că vom avea noi blocuri în Șchei.

My Name:Brasov: „O suprafață de 15 000 mp din Schei a fost scoasa la vânzare pe net la prețul de 900 000 euro.
Anunțul suna așa: -Va oferim un teren ideal pentru dezvoltare imobiliara, ce oferă acces atât din drumul de Poiana cat si din cartierul Schei…cu regim de înălțime D+P+2E+M.
Si uite așa in loc de livezi si pomi fructiferi vom avea blocuri”.

Brașov. Alte blocuri în Șchei? „O suprafață de 15 000 mp a fost scoasa la vânzare pe net la prețul de 900 000 euro. Si uite așa in loc de livezi si pomi fructiferi vom avea blocuri” 1 Brașov. Alte blocuri în Șchei? „O suprafață de 15 000 mp a fost scoasa la vânzare pe net la prețul de 900 000 euro. Si uite așa in loc de livezi si pomi fructiferi vom avea blocuri” 2

Dragos V.: Asta cu D+P+2E+M asa o saralatanie mi se pare, practic iti spune pe fata ca poti sa construiesti cu 5 etaje…
Mihai Nanu: Curios ca exista oameni chiar carora li se pare normal ce se intampla in Schei si ca nu ne putem opune ”dezvoltarii”.

Brașov. Alte blocuri în Șchei? „O suprafață de 15 000 mp a fost scoasa la vânzare pe net la prețul de 900 000 euro. Si uite așa in loc de livezi si pomi fructiferi vom avea blocuri” 3

Andra P.: Trist dar din pacate nu se poate face nimic. Vina nu este a lor, ci a celor care dau aprobarile pt astfel de proiecte.
Bine ca m-am mutat din Brasov, altfel copiii mei ar fi respirat betoane si noxe.
Apropos, ne mai miram de poluare..

Laurențiu M.: Noi,cei care am crescut în centrul istoric al Brașovului,ne putem da seama cu ușurință că orașul ăsta,a fost pur și simplu mutilat de oameni fără creier!La noi în oraș,paradoxurile sunt la ordinea zilei!Mall în centrul orașului,orașul se “extinde” către interior și nu spre exterior,cartierele de case au fost invadate de blocuri,dezvoltare pe verticală care închesuie orașul din ce în ce mai mult!O dezvoltare imbecilă pusă la punct de oameni imbecili!

Previous Story

Foto Brașov. Medicii de la Spitalul Sf Constantin s-au vaccinat anti-COVID. Bogdan Moldovan: „Alături de o parte din camarazii mei”

Next Story

Brașov. Primarul Allen Coliban, reacție întârziată după dezastrul auto din Centru: „Sunt născut și crescut în Șchei, dar niciodată nu a existat un asemenea trafic precum cel din 2 ianuarie”